Šī ir tā krāsa, kurā ir jāsagaida Jaunais gads. Ja tā darīsi, tad veiksme tevi pavadīs visu 2021.gadu

Tuvojas jaunais 2021. gads, kas saskaņā ar austrumu horoskopu noritēs Baltā Metāla Vērša zīmē. Tuvojoties svētkiem, arvien aktuālāki kļūst jautājumi: kāda ir galvenā gada krāsa Jaunā gada svinībās, kādām krāsām un toņiem vajadzētu dominēt apģērbā, galda klājumā un svētku noformējumā, lai izpelnītos gada simbola labvēlību un piesaistītu laimi un veiksmi. Uzziniet par visu šajā rakstā.

Kādas krāsas tērpā sagaidīt 2021. gadu

Tātad – kādas krāsas Jaunajā gadā, pēc astrologu domām, ir visatbilstošākās un vēlamākās? Tas ir jāliek aiz auss, jo no tevis izvēlētās krāsas lielā mērā atkarīga Metāla Vērša labvēlība, atbalsts 12 mēnešu garumā, veiksme, labklājība un uzplaukums. Bet kļūdīšanās izvēloties apģērbu Jaunā gada svinībām, var sabojāt svētkus un pat ne pa jokam nokaitināt Vērsi.

Saskaņā ar austrumu horoskopu Vērsis ir konservatīvisma, taupības un taisnīguma simbols. Viņš ir strādīgs, mērķtiecīgs un mierīgs dzīvnieks, kuru ir grūti novirzīt no izvirzītā mērķa, ja vien viņu apzināti neprovocē.

Vērsis ir cītīgs darbarūķis. Viņam neder grezni, spilgti un kliedzoši tērpi. Visam tavā garderobē jābūt pieticīgam, gandrīz lietišķam, bet elegantam un gaumīgam. Izvēloties kostīmu vai kleitu Jaungada svinībām, paturi prātā, ka Vērsim noteikti patiks klasiski tērpi, kā arī apģērbs tautiskā stilā.

Lai noskaņotu sev par labu praktisko Vērsi, izvēlies ērtus apģērbus, kas izgatavoti no dabīgiem audumiem – kokvilnas, lina, vilna, zīda. Jaungada apģērbam jābūt vienkāršam un vienlaikus skaistam. Ļauj tam uzsvērt tava auguma priekšrocības un paslēpt trūkumus.

Lasi vēl: Drīz gaidāms spoguļdatums 12.12.2020: kā tas mūs ietekmēs un šo darot ir liela iespēja, ka tava vēlēšanās piepildīsies

2021.gada galvenā krāsa ir balta, bet stihija – metāls, tāpēc gada simbols ir Baltais Metāliskais Vērsis. Tādējādi nākamā gada galvenā krāsa ir balta. Modes dāmas, kuras Jaungada vakarā cenšas spīdēt ar saviem skaistajiem un stilīgajiem tērpiem, var droši dot priekšroku tieši baltajai krāsai. Balti kostīmi un kleitas vienmēr izskatās grezni un nevainojami, šī krāsa izstaro maigumu, vieglumu, svinīgumu, spēku un iedvesmu.

Laimīgās krāsas būs arī dzeltena, zeltaina un brūna: sākot no pasteļtoņiem un bēšas krāsas – līdz kafijas, kakao, šokolādes krāsām. Turklāt Vēršiem iet pie sirds dabiska debess zila krāsa.

 

Arī interesanti: Džina kokteiļi: 3 atsvaidzinošas bārmeņa kokteiļu receptes labai ballītei! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: news

COMMENTS

  • […] Šī ir tā krāsa, kurā ir jāsagaida Jaunais gads. Ja tā darīsi, tad veiksme tevi pavadīs visu… […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no svētavota</cite>

    Ar ašiem soļiem tuvojas 2021. gads. 2021. gads ir baltā, metāliskā Vērša gads. Baltais, metāliskais Vērsis ir spēka, izturības, strādīguma un pacietības simbols. Vērsis ir ļoti labestīgs un pretimnākošs katram no mums, kas viņam tic. Ticot Vērša spēkam, zvaigznes 2021. gadā kļūs mums īpaši labvēlīgas. Lai nākamais gads nestu mums tikai vēlamās un pozitīvās pārmaiņas, uz svētku galda skaistā šķīvītī iedegsim baltu sveci par godu nākamā gada saimniekam – Vērsim. Taču būsim piesardzīgi ar atklātu uguni, dedzinot svecītes. Ievērosim visus ugunsdrošības noteikumus, neatstāsim degošas svecītes bez uzraudzības! Lūgsim balto, metālisko Vērsi, lai nākamais gads mums būtu veiksmīgāks par iepriekšējo. Atstāsim visas savas ķibeles, nelaimes un raizes pagātnē. Neturēsim savā sirdī naidu un aizvainojumu. Atbrīvosimies no negatīvajām enerģijām. Sāksim nākamo gadu ar jaunām enerģijām. Ļausimies Vērša gada svētībai. Ielaidīsi savā dzīvē prieku, saticību, apņēmību un veiksmi! Lai zvaigznes mūs svētī! Lai Vērša gads top svētīgs katram no mums!
    Panākumiem bagātu gadu vēlot, Skolnieciņš no svētavota [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Jaunaisgads #VēršaGads #Vērsis #2021 #01.01.2021. #astroloģija #PozitīvāDomāšana #veiksme #panākumi #prieks #Skolnieciņš #svētavots #pagāni #saticība #sapratne #iecietība #prieks

Pievienot komentāru