Šie ir 100% droši veidi kā sevi pasargāt no skaudības un negatīvās enerģijas

Kā pasargāt sevi no negatīvā

1. Pārrauj negatīvas attiecības. Iekams tu to neizdarīsi, tevi terorizēs manipulatori, skauģi, ienaidnieki, privātīpašnieciski noskaņoti cilvēki. Diemžēl daži no negatīvajiem cilvēkiem var izrādīties tavi priekšnieki, kolēģi vai pat radinieki.

Tādā gadījumā centies nepielaist viņus sev pārlieku tuvu klāt un aprobežojies tikai ar pašu nepieciešamāko komunikāciju. Ja situācija ir sarežģītāka, nāksies no šiem cilvēkiem šķirties.

Nebaidies pamest darbu, kurā tevi neciena vai pamest cilvēku, ar kuru nav abpusēja mīlestība. Iemācies pateikt „nē” un pārraut attiecības – tās ir svarīgas prasmes. Negatīvā plūsma kļūs ievērojami vājāka.
2. Ievies kārtību mājās. Ieteicams bez žēlastības izmest visus nevajadzīgos krāmus, kuri pasliktina enerģētisko plūsmu mājās. Uzturi kārtību un tīrību. Austrumu fen-šui mācībā tam tiek pievērsta milzu uzmanība. Jāteic, ka austrumos vislabāk zina, kā piepildīt māju ar konstruktīvu enerģiju. Bioenerģētikas speciālisti apstiprina, ka atmosfēra mājās ir ļoti būtiska. Ja vēlies sevi pasargāt no problēmām, tad nāksies šajā virzienā pastrādāt.
3. Atrodi sev aizraušanos. Ja tu atradīsi nodarbošanos, kas tevi attīstīs fiziski vai intelektuāli un sniegs tev baudu, tu spēsi savas domas nodarbināt ar kaut ko labu. Vienīgā problēma – atrast šādu aizraušanos.

Tā nevar būt kaitīgs ieradums, piemēram, datorspēles vai alkohols. Iemācies kaut ko radīt. Vislabākais laika pavadīšanas veids un aizsardzība pret visu negatīvo ir māksla. Tā ir burtiski kā kokons, kurā tu pakāpeniski pārvērtīsies par skaistu taureni.

Avots:

Kokteilis.lv

Pievienot komentāru