Šie ir 100% droši veidi kā sevi pasargāt no skaudības un negatīvās enerģijas

Katra cilvēka dzīvē gadās problēmas. Daudzas no tām notiek tādēļ, ka mēs neprotam tikt galā ar negatīvās enerģijas plūsmu un ļaujam tai valdīt pār mūsu dzīvi. Ir trīs droši veidi kā pasargāt sevi no visa negatīvā, raksta Latvijas vadošais portāls la.lv

Lasi vēl: Ko no vīrieša balstoties uz viņa zodiaka zīmi tu vari sagaidīt? Bildinājumu, krāpšanu, šķiršanos?

No kurienes rodas viss negatīvais

Tiek uzskatīts, ka viss negatīvais rodas no četriem pamatavotiem.
Apkārtējie cilvēki. Mūsu tuvinieki, draugi, nejauši garāmgājēji, priekšniecība – viņi visi lielākā vai mazākā mērā mūs aplipina ar negatīvo enerģiju. Kāds uz mums slikti iedarbojas ar stereotipisku domāšanu, kāds vēlas mums uzspiest savas domas, bet kāds cits vienkārši vēlas mūs izmantot. Ne vienmēr cilvēks iedarbojas mērķtiecīgi. Negāciju plūsmu var izsaukt pat skaudība.

Tavas domas. Milzīgu lomu spēlē tas, kā tu uztver sevi un apkārtējo pasauli. Vīrusprogrammas, kas stāv ceļā tavai veiksmei, ir tavas nepārliecinātības un tavu baiļu rezultāts. Un tās negācijas rada tevī.

Apkārtējā pasaule. Par ko vēsta masu mediji? Pamattēmas, kas nepārtraukti atkātojas dienu no dienas – karš, problēmas, krīze un atkal viss no jauna. Protams, ir jāzina, kas notiek pasaulē, bet nav vērts tajā iedziļināties.

Vismaz tam, kas uz tevi tieši neattiecas, vajadzētu mest tev līkumu, vēl jo vairāk, ja esi jūtīgs cilvēks.

Dzīvesveids. Nav mērķa, nav vēlmju, nav līdzekļu. Dažkārt tieši mūsu dzīvesveids padara mūs vājus. Pat haoss mājās, kas izpaužas kā izmētātas drēbes, sasisti trauki un vecas mēbeles saindē cilvēkus ar negatīvo.

Ja tu dzīvo mājā/dzīvoklī, kur kārtība nav cieņā, tad šādā vietā vienmēr sakrājas smaga enerģētika, kura mājas iedzīvotājus velk uz leju, sekmē emocionālu problēmu un pat slimību rašanos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru