Šie zodiaka zīmju pāri nespēj šķirties bez skandāliem un asarām

Šie trīs zodiaka zīmju pāri nevar tikt uzskatīti par pilnībā nesaderīgiem, tomēr, ja attiecības beidzas, tad pēc tām reti kad abi partneri turpina kontaktu vai jebkāda veida draudzību.

Lasi vēl: Astrologi atgādina, ka šodien pie debesīm būs vērojama fantastiska parādība

Ne visiem ir lemts veidot attiecības no astroloģijas viedokļa, nereti tāpēc, ka šķiršanās mēdz būt ļoti sāpīgas, dramatiskas un pārdzīvojumiem pilnas.

Auns + Vērsis

Šo zīmju pārstāvji jau paši par sevi ir nesaderīgs pāris, tieši tas garantē arī dramatisku šķiršanos. Aunam nav netipiski iniciēt šķiršanos tiklīdz viņam attiecības apnīk un viņš tajās jūtās garlaikots, šīs zīmes pārstāvis nevēlas velti tērēt laiku, bet gan atbrīvoties no liekās nastas un turpināt dzīvot tālāk.

Ar Vērsi ir gluži pretēji. Viņam droši vien vajadzēja kārtīgi saņemties, lai izvēlētos veidot attiecības, tieši tādēļ viņš bez milzīga kautiņa nemaz nepadosies – un kurš gan sacels lielāku traci kā Auns. Vērši ir ārkārtīgi stūrgalvīgi, bet Auni ir apveltīti ar spēcīgu gribasspēku, tieši tādēļ strīda laikā viņi nekādi nespēs rast kompromisu.

Aunam ir bēdīgi slavens temperaments un viņš savas dusmas paudīs neatturoties. Viņam patīk kā drāma, tā arī pamatīgs kautiņš, kas ne pavisam nav Vērša gaumē.

Auns var mainīt savas domas par šķiršanos un vēlēties kādā brīdī turpināt attiecības, tomēr, ja viņš pārāk ilgi gaidīs, Vērsis jau būs ticis attiecībām pāri un tad atpakaļceļa vairs nebūs. Vērsim it nemaz nepatiks Auna vēlme riskēt, lai atjaunotu attiecībās “asās” izjūtas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru