Sieviete 26 gadus nav izgājusi ne reizi no mājas. Tas kādos apstākļos viņa dzīvo liek ieplesties acīm

Izrādījās, ka mātes un meitas norobežošanos no apkārtējiem izraisījusi kaimiņa uzmākšanās.

Viens no vietējiem iedzīvotājiem esot pastāvīgi esot izsekojis abas sievietes, vērojis viņas pirts apmeklējuma laikā un traucējis ravēt dārzu.

Tatjana tik ļoti baidījusies par meitas drošību, ka pilnībā izolējusi viņu no ārpasaules. Māte un meita rakstīja attiecīgām varas iestādēm sūdzības par kaimiņu, taču vīrietim bija sakarā vietējā pašvaldībā un nekādu sodu viņam nekad nepiesprieda.

 

Pati Nadežda apstiprināja, ka joprojām kaimiņa dēļ bīstas pamest māju. Vienlaikus viņa atzīst, ka ir gatava atsākt normālu dzīvi, bet nezina, kā to paveikt.

Telekanāla studijā bija pieaicināts arī Nadeždas tēvs, kurš ar meitu nebija sazinājies daudzus gadus. Vīrietis teica, ka negrasās uzņemties atbildību par savu meitu, jo visu šo laiku ar viņas audzināšanu nodarbojusies bijusī sieva. Viņš arī pauda, nevēlas pat uz laiku pieņemt savu daudzcietušo atvasi pie sevis.

Tagad sievietes-Maugļa stāstu risina sociālie darbinieki un likumsargi. Arī telekanāla studijas viesi nonāca pie secinājuma, ka Nadeždai ir nepieciešama steidzama psihiatriskā palīdzība. “Normāls cilvēks nevar dzīvot šādos apstākļos. Gulēt blakus kaķu līķiem un nemazgāties – tas vairs nav normāli. Nadeždai ir vairākas acīmredzamas problēmas ar psihi,” pauda sociālo dienestu pārstāve Jana Poplavska.

Pagaidām gan nav zināms, kā šis stāsts beigsies, taču viens ir skaidrs – Nadežda vairs nevarēs dzīvot kā agrāk.

Lasi arī: Aviopasažieri iemūžina neticamus kadrus, kuros redzams pa mākoņiem staigājoša vīrieša siluets. Kas gan tas varēja būt – dievišķa būtne vai citplanētietis?

Tagad aktīvisti palīdz sievietei ieviest kārtību mājoklī un pagalmā, bet viņa pati vairāk par visu gaida, kad no slimnīcas atgriezīsies viņas māte.

 

Arī interesanti: Pamodies, bet nespēt pakustēties? Lūk, ko tas nozīmē!

COMMENTS

Pievienot komentāru