Sievietēm ar šiem vārdiem Jūnijs ir gaidāms neaizmirstams: Jūlija, Paula un vēl 3 vārdi…

Nav vērts vairāk atkārtoties cik cilvēka vārds ir īpašs un nozīmīgs mūsu dzīvēs. Ķersimies uzreiz pie lietas! Jūnijs – saulīte silda, jūra šalc un Visums šīm sievietēm dāvā neaizmirstamus notikumus!

Jūlija

Prot izkļūt no jebkuras situācijas un ķibeles. Komunikabla persona. Paļaujas tikai un vienīgi uz sevi. Savus ienaidniekus vienmēr uzmana, kaut ienaidnieki domā, ka viņa sen jau ir visu nepatīkamo situāciju aizmirsusi.

Jūnijs būs veiksmīgs laiks īpaši tām, kuras gatavojas eksāmeniem. Vairāk laiku velti ģimenes locekļiem, jo viņi tevi ļoti mīl. Jūlija pieder pie sievietēm, kuras domā tikai par šodienu un nemaz par rītdienu nedomā.

Paula

Ir ļoti tieša sieviete. Nekad nepiedod melus un neaizmirst tos. Ir lepna un konfliktos pirmā noteikti nepiekāpsies. Ļoti talantīga sieviete, kurai ir vajadzīgs tikai pamudinājums doties uz priekšu un izcīnīt uzvaru.

Viņa var pilnīgi visu! Jūnija sākums nebūs visai pozitīvs noskaņojums, taču uz vidu veiksme būs tavā pusē. Satiksi jaunas paziņas, ar kuru palīdzību spēsi atrast labi atmaksātu darbu.

Renāte

Renāte ir ļoti nedroša un tieši šī rakstura īpašība neļauj viņai sasniegt savus mērķus un sapņus. Mēģini būt drošāka! Necieš cūcisku attieksmi pret sevi un saviem tuvajiem.

Viņa ļoti mīl dzīvniekus un patīk uzturēties pie dabas, kur ir klusums un miers. Jūnijā esi atvērtāka jauniem piedzīvojumiem un nebaidies no pārmaiņām, jo tās šoreiz nāks tikai par labu. Turies!

Lasi vēl: Tagad tu vari uzzināt ko tev sola rītdiena! Merilinas Kerro pareģojuma tabula

Dārta

Ļoti čakla un strādīga sieviete. Nebaidās no darba. Viņa ir pozitīva un šo pozitīvismu mēģina arī ieviest citiem cilvēkiem. Viņa ir kā saulīte lietainā dienā, kura priecē visus, kas viņu redz. Ideāla draudzene un sieva.

Jūnijā ir gaidāma situācija, kas pavērsīs visu uz labo pusi un tu sapratīsi savu dzīves jēgu. Tu nedrīksti padoties pie grūtībām, jo šīs grūtības tevi tikai dzīs uz priekšu un dos pieredzi, kura tev ir nepieciešama.

Dace

Kompānijā, kurā ir Dace nebūs ne mirkli garlaicības un drūmas sejas. Dace ir kompāniju dvēsele. Skaļa, jautra un ļoti sabiedriska sieviete. Patīk piedalīties pasākumos un visur, kur uzmanība tiek veltīta tieši viņai.

Viņa vienmēr cīnās līdz galam līdz uzvara ir izncīnīta. Jūnijs būs pārsteigumu bagāts mēnesis. Neesi tik izšķērdīga un domā divus soļus uz priekšu, tad viss būs kārtībā!

Vai tu pazīsti kādu no šīm dāmām?

COMMENTS

Pievienot komentāru