Šīs zīmes mājās vēsta, ka tuvojas briesmas. Pat lampiņas izdegšana ir jāņem vērā. Ja spēsi laicīgi atpazīt tās, tad izvairīsies no sekām!

Daudzas zīmes ir saistītas ar mājām un ikdienas dzīvi. Dažas no viņām brīdina par briesmām, kuras jūs varat apiet, ja esat uzmanīgs.

Visas negatīvās pazīmes var neitralizēt, tāpēc nebēdājieties, ja notiek kaut kas, kas sola nepatikšanas. Centieties gūt pozitīvu mācību no tā, kas notiek.

Zīmes, kas saistītas ar virtuvi

Izbiris sāls – ir visszināmākā pazīme no visiem. Tā ir zīme, ka drīz nāksies sastapties ar lielām nepatikšanām jebkurā dzīves jomā.

Sasitsvešu trauku – nozīmē sagādāt nepatikšanas. Šī zīme liek domāt, ka pēdējā laikā dzīvē esat spēris nepareizus soļu, un tagad jums būs jāsaskaras ar to sekām.

Ja nazis nokrita, uzmanieties no rupjiem vārdiem, kas adresēti tuviniekiem. Nākamo pāris dienu laikā jūs varat nopietni strīdēties.

Ja kaķis aizmidzis uz galda, tas nozīmē, ka starp mīļotājiem var iestāties kāds nelaipns cilvēks. Rietumos šāda zīme brīdina, ka cilvēku var atlaist no darba vai viņš zaudēs lielu naudas summu.

Sliktas zīmes guļamistabā

Ja lampiņa izdziest lustrā, tas vēsta par tuvojošos vēsumu attiecībās. Nākamās pāris dienas labāk nestrīdēties un neapspriest problemātiskus jautājumus.

Ja mīļotie aizmirst aizvērt logu guļamistabā, atstājot māju, tas var solīt finansiālas problēmas ģimenē. Arī kāds var melot, apzināti maldināt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru