Šo piecu vārdu īpašnieki ir ar ”eņģeļu sirdi”. Tik tīri un patiesi! Reti tas ir sastopams

Labsirdība, žēlsirdība, līdzjūtība ir īpašības, kas atšķir cilvēkus ar “eņģeļu” sirdi.

Pēc ezotēriķu domām, 5 vārdu īpašnieki ieradušies šajā pasaulē ar īpašu misiju.

Lelde

Ikvienas kompānijas dvēsele. Viņu nav iespējams nemīlēt. Dzīvespriecīga, aktīva un jautra. Jau no pirmā skata pievelk cilvēkus.

Šī vārda kosmiskais patrons ir Svaru zvaigznājs, kas arī vārda īpašnieces apvelta ar labsirdību un pacietību, kā arī padara viņas viegli ievainojamas. Kopš bērnības viņas ir pieradušas nesavtīgi palīdzēt citiem, sniegt morālu atbalstu un rūpēties par vājākajiem.

Par to, ka šī vārda īpašniece izrāda gādīgu attieksmi pret visu apkārtējo, debesis apbalvos Leldi ar laimīgu likteni.

Anna

Pati žēlsirdīgākā, saprotošākā būtne, kura noteikti nav kaprīza. Viņa ir gatava apkampt un sasildīt katru, ko satiks savā ceļā. Vārds atrodas Jaunavas zīmes aizgādnībā.

Dāvanā no Visuma šī vārda īpašniece saņem ambiciozitāti, rakstura stingrību, līdzsvarotību un paaugstināta taisnīguma izjūtu. Viņa sapņo par mierīgu ģimenes laimi un noteikti kļūst par sava dzīvesbiedra galveno atbalstu un motivētāju.

Māris

Vīrietis ar augstiem ideāliem un dievišķu dvēseli. Viņš ir tik ļoti nesavtīgs, godīgs un atklāts, ka viņu uzskata teju par eņģeli, kas staigā pa zemes virsu. Grūti iedomāties, ka viņš būtu gatavs apmānīt, veikt noziegumu vai atteiktos sniegt palīdzību.

Vārda patrons ir Svaru zvaigznājs, kas vārda īpašnieku apvelta ar žēlastību, rūpēm un mīlestību pret apkārtējiem. Māris veido veiksmīgu karjeru.

Lasi vēl: Vīrietis atvēra citam cilvēkam paredzētu paku, bet kad viņš ieraudzīja kas tur bija iekšā, viņš nobālēja

Viņš ir neaizvietojams darbinieks, kuram var uzticēt jebkuras sarežģītības uzdevumu. Pēc laulībām viņš pārvēršas par ideālu ģimenes cilvēku.

Jēkabs

Neticami kārtīgs, labsirdīgs un nevainojams it visā. Viņš ir staigājošs etalons, kuram var līdzināties un, kuru var likt par piemēru. Viņš ir absolūti bezgrēcīgs un tik ļoti ideāls, ka par viņu var uzņemt filmas.

Kosmiskais aizgādnis ir Zivis, kas viņu apdāvinājis ar labestību, laipnību un spēju saprast citu domas.

Jēkabs nekad nepaies garām, ja kāds būs nelaimē un sniegs palīdzību. Viņu var kļūdaini uzskatīt par neizlēmīgu cilvēku. Bet patiesībā viņš negrib iesaistītos strīdos un mēģina izvairīties no ikviena konflikta.

Elīna

Viņa līdz sirmam vecumam saglabās naivumu un bērnišķīgu spontanitāti. Vārda īpašniece mīl no sirds parunāt jau pirmajā satikšanās reizē. Atvērta, sabiedriska un dzīvespriecīga. Viņa nemēdz apvainoties un dusmoties.

Gaiša un godīga dvēsele. Debesu aizgādnis – Dvīņi – sargā Elīnu no neveiksmēm un neapdomīgas rīcības. Viņa uzmanīgi seko līdzi liktenim, kas sniedz svarīgas norādes.

COMMENTS

Pievienot komentāru