Šo trīs zodiaka zīmju pārstāves ir brīnišķīgākās, mīļākās un labākās vecmāmiņas pasaulē

Kā likums, ne katrai vecmāmiņai ar mazbērniem ir siltas attiecības. Dažām vecākām sievietēm mazuļi sava temperamenta dēļ izraisa kairinājumu.

Citas dažādu slimību dēļ nevar staigāt ar mazbērniem. Vēl citas dzīvo tik tālu, ka viņām vienkārši ir grūti sazināties ar mazbērniem.

Bet ir kāda vecmāmiņu kategorija, no kuras mazbērni ir vienkārši traki. Viņiem viņu vecmāmiņas ir labākās visā Visumā. Tātad, kas viņas ir zodiaka zvaigznājā, šīs brīnišķīgās vecmāmiņas?

Ūdensvīrs

Neticami laimīgi ir tie bērni, kuru vecmāmiņa dzimusi zem Ūdensvīra zvaigznāja. Ar šādu vecomāti viņiem gandrīz nekad nebūs garlaicīgi, jo viņai ir lieliskas zināšanas pasaules vēsturē. Tajā pašā laikā viņa stāsta tik interesanti, it kā pati būtu aktīva vēsturisko notikumu dalībniece. Mazbērni ar patiesu interesi uzmanīgi klausās vecmāmiņas stāstījumu.

Turklāt Ūdensvīra vecmāmiņas izdomā dažādas spēles mazuļiem, un, kad mazbērni izaug, viņas ved tos uz kinoteātriem, leļļu teātriem, izstādēm un muzejiem. Citiem vārdiem sakot, viņas iepazīstina savus mazbērnus ar pasauli, lai bērni būtu visādā ziņā intelektuāli attīstīti.

Dvīņi

Dvīņu dāmas, kurām lemta vecmāmiņas loma, ir lieliskas, lielā mērā tāpēc, ka savā dzīvē viņas koncentrējās uz pozitīvo, viegli pārvarot visas dzīves barjeras. Un viņas to iemāca saviem mīļotajiem mazbērniem: nekad nenolaist rokas un nepadodies grūtībās.

Mēs varam teikt, ka Dvīņi ir vecmāmiņas – cīnītājas: viņas māca mazbērniem būt drosmīgiem, nebaidīties no viņu vēlmēm un būt pārliecinātiem par jebkuru jautājumu. Turklāt viņas kopā ar mazbērniem var braukt ar velosipēdu, spēlēt volejbolu uz laukuma, ir iedvesmas enerģijas pilnas un piepilda ar to arī savus bērnus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru