Šo zodiaka zīmju pārstāvji ir paši gādīgākie tēvi – ideāls variants dzīvesdrauga izvēlei

Skorpions

Skorpions ir tik ass, ka viņā var ieraudzīt ezīti. Šāds tētis iekšpusē ir silts un maigs, bet no ārpuses ass. Dvēselē viņš nemīl savus bērnus, bet viņš cenšas darīt visu iespējamo, lai to neparādītu un turētu savas emocijas kontrolē.

Strēlnieks

Strēlniekam parasti vajag daudz laika, lai nodotos laulības saitēm. Bet, kad tas notiek, viņā pamostas ideālais tētis. Strēlnieks kopā ar bērniem nemitīgi atrodas kustībā, parādot viņu attīstības virzienu, izvirzot mērķus un gūstot noteiktus rezultātus.

Mežāzis

Mežāzis ir vienaldzīgs un emocionāli atdalīts, bet tikai skatoties no malas. Patiesībā šāds tēvs vēlas panākt saviem pēctečiem labklājību. Viņš ir lakonisks, bet, rīkojoties, pastāvīgi parāda savu mīlestību.

Ūdensvīrs

Viņam piemīt savs skatījums uz to, kā jāaudzina bērni. Tas bieži neatbilst citu cilvēku viedoklim. Šādi tēvi cenšas savus bērnus attīstīt daudzpusīgi.

Lasi vēl: Augsts asinsspiediens un trokšņi galvā: kā atgūt asinsvadu elastību bez tablešu palīdzības

Zivis

Zivis ir spējīgas kā nodalīties no bērnu audzināšanas, tā izveidot ar viņiem garīgu saikni. Viņi  vienmēr bauda savu bērnu uzticību pat tad, kad viņi ir izauguši.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru