Šo zodiaka zīmju pārstāvji ir paši gādīgākie tēvi – ideāls variants dzīvesdrauga izvēlei

Ja tava bērna tēvs ir šajā zodiaka zīmē, tad jums ir ļoti paveicies! 

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji izvirza noteiktas prasības ne tikai paši pret sevi, bet arī saviem bērniem. Auns ir burtiski cunami, ar viņu nav iespējams garlaikoties. Jebkuras ieceres, neskatoties uz to, vai tās ir bīstamas, vai nē, Auns noteikti īstenos kopā ar savu dēlu. Bet meitām būs daudz kas atļauts.

Vērsis

Vērsis pēc savas dabas ir miera iemiesojums, ar konservatīvisma elementiem. Vērsis kā tēvs ir pilns entuziasma. Viņš ne tikai iepazīstinās bērnus ar spēlēm, grāmatām, bet arī iemācīs gatavot ēst, ķert zivis u.c. lietas. Ar šādu tēvu ikviens bērns jutīsies droši.

Dvīņi

Dedzīgi ceļotāji un āra aktivitāšu atbalstītāji. Lai kur viņi dotos, bērni vienmēr ir kopā ar viņiem. Dvīņi ir ļoti atjautīgi, un tāpēc ar viņiem nekad nav garlaicīgi. Dvīņi, kā tēti, komunicē ar bērnu vienlīdzīgi, jo no bērnības māca bērnam būt spēcīgam.

Vēzis

Šis tētis ir spilgts piemērs mājās sēdētājam. Viņam nav problēmu savu otru pusīti palaist brīvsolī. Bērni viņam ir lielākā debesu dāvana un neizsakāma laime. Viņu mīlestība ir tik stipra, ka šie tēvi ir gatavi pat notraukt putekļus no saviem mīļotajiem bērniem.

Lauva

Īsts ģimenes galva. Viņš ir absolūti nepārspēts. Tāpēc izsaukt viņa dusmas nav viegli, bet arī iekarot viņa uzticību un labvēlībunav viegls uzdevums. Bērni darīs visu iespējamo, lai labi mācītos un darītu daudz noderīgu lietu, lai iegūtu sava tēva atzinību.

Jaunava

Jaunavas visur pieturas pie kārtības un prasa to arī no bērniem. Kad bērns ir kaprīzs un neklausa, tad tēvs viņu izvedīs no pacietības ar savu morāli.

Svari

Svari vienmēr draudzējas ar saviem bērniem. Kā tēvs, pēc sava rakstura viņš ir kā advokāts. Un šo īpašību viņš visādi cenšas nodot bērniem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru