Šodien, 2.jūlijā ir gaidāms pilns saules aptumsums. Astroloģe Andžela stāsta ko sagaidīt no šīs dienas un no kā izvairīties

  1. Strēlnieks

Strēlniekiem šajā periodā būs izdevīgi piedāvājumi darbā. Tāpat parādīsies iespējas parādīt labus rezultātus un parādīt sevi no labākās puses, ko pamanīs priekšniecībā, bet, ne uzreiz. Tāpēc esi pacietīgs un nesamazini tempu!

Kas attiecas uz visu pārējo, tad mīlestības sfērā un attiecībās ar apkārtējiem var rasties problēmas, bet ne tavas vainas dēļ. Tādā veidā liktenis pārbauda tavu apkārtni. Nav vērts skumt, ja kāds ir aizgājis no tavas dzīves. Varbūt viņš nemaz tev nebija īsts draugs.

  1. Mežāzis

Septītā māja – attiecību māja, un tas nozīmē, ka var tikt pārbaudīta tava laulība. Atceries, ka neviens aptumsums nevar sabojāt spēcīgu un harmonisku savienību. Jauns cilvēks var ienākt Mežāža dzīvē, kas ienesīs romantiku un labu noskaņojumu.

Ja tavs darbs vai tavi ienākumi tevi jau sen neapmierina, laiks aizdomāties par to, lai to mainītu. Uzreiz nav jāraksta atlūgums, tas nav jādara tik strauji. Piemēram, sagatavo sarakstu ar savām zināšanām un prasmēm, paskaties darba sludinājumus, uzzini, kas pašlaik ir pieprasīti, vari doties uz pārrunām.

  1. Ūdensvīrs

Īstais laiks, lai pievērstu uzmanību savai veselībai. Veic kārtīgu medicīnisko apskati, masāžas kursu vai dodies uz sanatoriju. Atceries, ka pareiza ēšana un labs miegs ir spējīgi novērst un pat izārstēt daudzas slimības.

Iespējamas kādas pārmaiņas attiecībās ar mīļoto cilvēku. Citi sajutīs pārmērīgu aukstumu, citi tieši pretēji, sapratīs, ka laiks uzņemt apgriezienus. Ņem vērā, ka šajā lietā jāņem vērā divu cilvēku viedoklis.

  1. Zivis

Ja tu neesi precējies, tad drīz dodies meklējumos. Ļoti iespējams, ka tur tevi sagaida kūrorta romāns, kurš var pāraugt nopietnākās attiecībās.

Vēlies nomest lieko svaru un savest savu figūru formā? Sāc ar mazumu – palielini slodzi, veic rīta vingrošanu, pārskati savu ēšanas režīmu. Nesēdi uz vietas, Ja tu ilgi domāsi par to, kā kaut ko īstenot, palaidīsi garām mirkli.

Redakcijas padoms

Lasi vēl: Paši spēcīgākie pāri pēc zodiaka zīmēm. Ies pat cauri ugunij kopā!

Šis aptumsums simbolizē jauna dzīves cikla sākumu. Šajā laikā Visums mudina mūs virzīties uz priekšu mūsu sapņu un mērķu sasniegšanai. Šo dienu notikumi var palīdzēt jums pabeigt veco, lai radītu jaunas iespējas.

Svarīgi ir arī zināt, ka lēmumu, kas tika pieņemts dienas laikā, ir gandrīz neiespējami mainīt. Tāpēc mēs, dārgie lasītāji, iesakām nepieņemt svarīgus lēmumus laikā no 2. uz 3. jūliju.

Šo laiku veltiet pašattīstībai, lūgšanām, mieram un mēģiniet domāt pozitīvi. Un tad viss ies labākajā veidā!

Avots:

takprosto

COMMENTS

Pievienot komentāru