Šodien, 2.jūlijā ir gaidāms pilns saules aptumsums. Astroloģe Andžela stāsta ko sagaidīt no šīs dienas un no kā izvairīties

“Aptumsums” – pats vārds jau ir īpašs, kas vienlaikus piesaista un atbaida. Desmitiem tūkstošu gadu cilvēki baidījās no aptumsuma, slēpās no viņiem, pārcēlās uz citiem reģioniem, domājot par apokalipses atnākšanu.

Zinātniskā pasaule spēja noskaidrot aptumsuma ciklus un paredzēt katru nākamo aptumsumu, bet nekad nespēja atklāt aptumsuma noslēpumus līdz galam.

2019.gada 2. jūlijā pilns saules aptumsums notiks 10 grādos vēža zīmē. Šis aptumsums liek mums veikt lielus, sabiedriski nozīmīgus plānus. Veidojas Saules un mēness savienība kopā ar Venēru, bet gaismekļi veido opozīciju ar Saturnu un Plutonu, un tas liecina par mīlestības un biznesa saderību.

Saules aptumsumi vienmēr vēsta par jaunu lietu sākumu, bet šoreiz jums nevajadzētu steigties, jo Vēzis ir ļoti piesardzīga zīme. Jums ir rūpīgi jāapdomā viss, pirms sākat kaut ko jaunu darbā, uzņēmējdarbībā vai personīgajā dzīvē.

Pilns saules aptumsums

Aptumsuma periodā (tā ietekem jūtama 3 mēnešus pirms un ilgst vēl 3 mēnešus pēc tam) ir vērts būt uzmanīgiem, jo šīs dienas enerģija ir ļoti spēcīga. Mūsu domas un rīcība var radīt pārmaiņu shēmu nākamajiem 12 mēnešiem!

Lai zinātu, ko sagaidīt no 2. jūlija aptumsuma, astroloē un taro kāršu speciāliste Andžela Pērla atklāj katras zodiaka zīmes nākotnes noslēpumus.

  1. Auns

Auniem šis aptumsums paies ceturtajā mājā – ģimenes un dzīvesvietas mājā. Tieši tāpēc jāvelta pēc iespējas vairāk laika savai ģimenei. Ir īstais laiks, lai no sirds parunātu ar tuviniekiem, un, iespējams, piedot, ja ģimenes iekšienē ir bijuši kādi aizvainojumi. Parādīsies miera, drošības un harmonijas sajūta.

Šis ir labs laiks, lai nomainītu dzīvesvietu, pārvāktos, sāktu remontu un izmainīt dzīvokļa dizainu.

  1. Vērsis

Trešā māja saistās ar komunikāciju un kontaktiem, un tas nozīmē, ka šis aptumsums Vērsim paies aktīvā saziņā ar citiem. Iesakāms vairāk staigāt, iepazīties ar cilvēkiem un komunicēt ar atšķirīgiem cilvēkiem, tādējādi paplašinot savu paziņu loku. Tāpat iesakāms pārskatīt to paziņu loku, ar kuriem tu sazinies, lai saprastu, kuri cilvēki tev atnes prieku un labu noskaņojumu, bet pēc kuriem vērojams spēku izsīkums.

Pacenties izslēgt toksiskus cilvēkus no savas dzīves, un tu sajutīsi spēka un enerģijas pieplūdumu. Novēro savas domas, starp tām var parādīties interesanta ideja, kuras realizācija atnesīs labus materiālus ienākumus!

  1. Dvīņi

Dvīņiem gaidāmais aptumsums saistās ar māju, kas atbild par naudu un finansēm. Ir iespējama finansiāla palīdzība no tuviem cilvēkiem, pie apvāršņa var parādīties darbs ar daudz augstākiem ienākumiem un karjeras izaugsmes perspektīvu.

Labs laiks, lai ieviestu vērtīgas lietas mājā, iegādātos automašīnu vai vērtspapīrus. Šis aptumsums sola Dvīņiem jaunu posmu dzīvē, kuru labāk sagaidīt ar prieku. Bet neliela fiziskā slodze liks tev būt enerģiskam un piešķirs skaistumu tavai dzīvei!

  1. Vēzis

Šajā periodā Vēzis būs pilnībā sakoncentrējies uz saviem mīļajiem cilvēkiem. Kosmētiskās procedūras, eksperimenti ar ārieni un frizūru – tas viss noritēs maksimāli veiksmīgi un labi.

Vēzis sāks mainīties gan ārēji, gan iekšēji. Un tas labvēlīgi atsauksies uz notikumiem nākotnē. Veiksmīga būs ikviena jauna lieta. Šis laiks ir kā atskaites punkts jaunam ciklam. Drosmīgi dodies uz priekšu un ne no kā nebaidies, veiksme ir tavā pusē!

  1. Lauva

Labs laiks, lai sāktu sevi izzināt. Kaut kas vecs un nevajadzīgs aizies otrā plānā. Labvēlīgas sajūtas būs vērojamas gan fiziskā, gan garīgā līmenī. Uzsāc diētu, dodies uz spa salonu, sāc beidzot meditēt. Mācies atrast mirkli – šeit un tagad!

Ja atcerēsies par sevi un jutīsi savas patiesās vajadzības, tad tev izdosies nostiprināt veselību un iegūt vieglumu un harmoniju dvēselē. Tā tu varēsi paskatīties uz dzīvi no cita leņķa, tev radīsies jaunas idejas un iespējas, kuras agrāk neievēroji un ignorēji.

  1. Jaunava

Jaunavas var sajusties kā svarīga kolektīva daļa. Partneri, kā arī cilvēki no tuvākās apkārtnes atbalstīs visas tavas jaunās idejas un iesākumu, īpaši, ja tas būs saistīts ar apmācību, jaunām zināšanām, nelieliem braucieniem, pārcelšanos vai par automašīnas nomaiņu.

Dažas Jaunavas, kuras ir vientuļas, var satikt cilvēku, ar kuru būs viegls flirts. Šim flirtam pāraugt nopietnās attiecībās var traucēt tavi aizspriedumi un stereotipi. Tāpēc centies vispirms novērtēt cilvēku pēc viņa darbiem. Tā tu spēsi izvairīties ne tikai no apmāna, bet arī no aizspriedumiem attiecībās.

  1. Svari

Karjeras, statusa un mērķu māja šajā aptumsumā atstās lielu ietekmi uz mainīgajiem Svariem. Iespējama darba nomaiņa vai pāreja uz daudz augstāk apmaksātu darbu, kā arī iespējamas pārmaiņas darba grafikā un režīmā.

Statusa maiņa var nozīmēt: aiziešanu pensijā, bildinājums via grūtniecība. Jebkurā gadījumā tas būs solis uz priekšu!

  1. Skorpions

Daudzi Skorpioni šajā periodā sajutīs, it kā viņus vadītu haos. Būs grūti kaut ko ieplānot vai pagūt lietas izdarīt laikā. Vienošanās var izjukt no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ.

Tomēr Visusms tev palīdzēs, un tu varēsi ieraudzīt vecus, novecojušus ieradumus, kas noveduši pie automātiskas darbības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru