Spēcīgi citāti no Bībeles, kas mainīs tavu dzīvi kājām gaisā!

5.4.4

Atcerieties: negatīvs izraisa negatīvu. Ja mēs negatīvi reaģēsim uz dažādām sliktām lietām, slikti būs arī mums. Vienīgais veids, kā to dzēst ir reaģēt uz ļaunu atbildot ar labu.

Padomājiet par tiem, kas tevi apvainoja, ievainoja, nodeva. Saprotiet, ka viņiem tas ir sliktāk nekā jums jo, ja viņi sāpina citus, viņi arī ir ievainoti. Kāpēc atriebties tiem, kuru dvēseles jau ir “slēgtas”? Lūdziet Dievu par saviem aizvainotājiem par to dziedināšanu un mieru, un jūs redzēsiet pārsteidzošas pārmaiņas!

Uzticieties Dievam

Neuztraucieties par kaut ko, bet dariet to caur lūgšanu. Vai ar pateicību. Laujiet Dievam to saklausīt un miers pats atnāks no Dieva! Dievs pasargās jūsu sirdis un prātus caur Jezu Kristu. Fil. 4: 6-7

Uzticēties nozīmē nesatraukties! Absolūti nekādā veidā. Atveriet Dieva priekšā savus lūgumus, vajadzības un sagaidiet atbildes ar ticību!

Bet, ja jūs vienmēr dzīvosiet un šaubisieties, Jūs uztaisīsiet savu dzīvi negatīvu. Kad jūs stāvat un lūdzaties piedošanu par visu, ko jus izdarijāt sliktu, Dievs jums piedos jūsu grēkus. Mk.11: 25

Jūs varat lūgties dienās un pat naktīs, bet ja jūsu dvēselē dzīvo nepiedošana, jums ir zaudēts ceļš uz Dieva žēlastību. Es atkārtoju vēlreiz: jūsu attieksme pret cilvēkiem nosaka jūsu attieksmi pret Dievu!

Nepadodies!

Darat darbu un saņemiet atlīdzību. Meklējiet un atrodiet. Dieva durvis atvērsies jums priekšā, tas ir atkarigs no jums. Kas lūdz un kas meklē, vienmēr atradīs; Durvis atvērsies tiem, kas klauvē.

Mf.7: 7.8

Nezaudējiet savus sapņus, mērķus, aicinājumus, misijas! Nekautrējieties jautāt, meklēt, klauvēt. Šāda neatlaidība nodrošina izcilus rezultātus!

Dvēseles kliedziens

Sauciet mani – un es jums atbildēšu, es jums parādīšu lielo un nepieejamo, ko jūs nezināt.

Jer 33: 3

Dažreiz, lai ieietu jaunā dzīves līmenī, jums ir jādomā par Dievu. Kliedziet, blaujiet arī pat, kad jums nav spēka, kad viss ir apnicis.

Šādas patiesas “dvēseles” atver durvis pie “nepieejamā”, ko jūs iepriekš nezinājāt. Nāks jauna izpratne, atklāsme, jauns solis. Dievs to apsolīja un viņš nekad nemelo.

Atrodi savu mieru

Dodiet, un tas tiks dots tev atpakaļ. Cik daudz izdarīsiet tik daudz ari nāks jums atpakaļ. Lk.6:38

Šis pants skaidri apliecina, ka to ko dosiet, to jus saņemsiet atpakaļ. Jūsu mērs tiek mērīts ar to ko jus dosiet. Kad jūs tiesās par kaut ko vai par kādu – viņi to novērtēs.

Jūs būsiet mantkārīgs – negaidiet neko no citiem. Bet, ja jūs esat “devējs” dzīvē (laiks, spēks, finanses) – Jūs atgriezīsiet vēl vairāk!

Pētiet Bībeli

Vienmēr atcerieties, kas ir rakstīts šajā likumu grāmatā. Pēti viņu dienu un nakti, lai darītu visu, kas viņā ir rakstīts. To darot, jūs būsiet gudri un jums veiksies visās jūsu lietās. Jēzus 1: 8

Dieva Vārda mācīšana nodrošinās jums panākumus visās jūsu dzīves jomās. No Bībeles nāk patiesa gudrība, izpratne par to, kā lietas tiešām darbojas.

Vai vēlaties būt gudrs, efektīvs, laimīgs? Sākat  lasīt Bībeli vismaz vienu reizi dienā un pārdomāt, kas ir rakstīts. Jūsu domāšana sāks mainīties un līdz ar to arī dzīves kvalitāte.

Meklējiet Dievu

Ticiet Kungām, un viņš izpildīs jūsu vēlēšanos.

Ps.37: 4

Kad jums ir slikti, kad sāp, un kad nav labi – meklē Dievu. Ja jūs lietosiet alkoholu, narkotikas un citas vielas, Jūs saņemsiet pagaidu efektu, kas nekādā veidā neietekmēs realitāti.

Bet, ja jūs vērsieties pie Dieva, tas garantē ne tikai dziļu mierinājumu, bet arī jūsu slepeno vēlmju izpildi! Tādējādi Dievs vērtē jūsu sadraudzību ar Viņu!

Problēmas aizbēgs

Tāpēc jaludzas Dievam. Jastajas pret velnu un viņš aizbēgs no tevis.

 

Jēkaba 4: 7-10

Velns pastāv. Ir lāsti. Un daudzas problēmas dzīvē (slimība, neveiksme, sāpes, apjukums) – tas ir viņa darbs. Un tādēļ velnu dažreiz ir jāpārvar, viņš ir tik draņķīgs viesis.

Kā to izdarīt? Pirmkārt, paklausieties Dievu izlasiet Viņa baušļus,un  viņa vārdus. Velns ienīst šos cilvēkus, bet viņš arī nevar tikt tiem klat!

Visi tiks pievienoti! 🙂

Bet vispirms meklējiet Dieva valstību un Viņa taisnību, un viss tas tiks pievienots jums.

Mt.6: 33

Viens no maniem mīļākajiem dzejoļiem un principiem dzīvē. Kad mēs meklējam Dievu – viss, kas mums ir nepieciešams, ir piestiprināts!

Ko tas nozīmē meklēt Dievu? Tātad, centies atrast kur Viņš ir (baznīca, sprediķi, dziesmas, grāmatas utt.), Mācīties no Viņa, raudāt Viņa klātbūtne.

Dodiet laiku, spēku, cieņu un cieņu pret Kungu. Mīli Viņu. Un tad – visi tiks pievienoti! Tev būs jatur tavās rokās, it kā tu būtu plūsma. Pa labi durvis tiks atvērtas pirms jūs busiet  īstajā vietā un laikā. Šāds GPS liktenis ieslēgsies

Es uzskatu, ka šie Bībeles raksti palīdz jums saprast kaut ko svarīgu. Ļaujiet savai dzīvei mainīties, un Dieva mīlestība piepildīs tavu sirdi!

Autors: Irina Aprelskaya

Avots:

damy

Pievienot komentāru