Iemesli kādēļ sava mamma ir jāmīl no visas sirds

Mana māte ir slikta – kāpēc gan man viņu mīlēt? Vai tiešām tik sliktu māti var mīlēt, cienīt un pat viņai pateikties?!

Lasi vēl: Spēcīgi citāti no Bībeles, kas mainīs tavu dzīvi kājām gaisā!

Atgrūžot savu neideālo māti, savu pašu tuvāko cilvēku, mēs noslēdzamies no mīlestības un visām svētībām, ko mums dod pasaule, mēs norobežojamies no pašas pasaules un dzīves. “Izrakstot mammai rēķinu”, mēs aizveram savu sirdi – mūsu dzīvē paliek mazāk mīlestības, laimes, veselības. Īpaši aktuāli tas ir sievietēm, jo uzticības pilnas attiecības ar māti ir pamats laimei un harmonijai.

Lūk, septiņi iemesli novērtēt attiecības ar māti

1. Tas ir tuvākais ceļš uz sievietes laimi!

Pasakiet man, kādas ir jūsu attiecības ar savu māti, un es jums pateikšu, cik laimīga jūs esat kā sieviete. Par to esmu pārliecinājusies, konsultējot visdažādākās sievietes. Jā, un arī manis pašas pieredze ir tam pierādījums. Tagad ir daudz treniņu sievišķības attīstīšanai. Tomēr esmu pārliecināta, ka jāsāk no pašas sākotnes – izlīdzinot attiecības ar māti. Tas ir sievišķās laimes pamats. Kādēļ tieši ar māti, nevis, piemēram, ar vīru? Jo mamma ir sievišķā sākuma iemiesojums uz zemes.

Cienot un novērtējot mammu, mēs sevī iekšēji audzējam sievišķības, miera un rāmuma vērtību. Caur māti mēs savienojamies ar mūsu dzimtas sievišķo sākumu, kuram ir miljoniem gadu. Mēs sākam novērtēt jūtas, emocijas, miera sajūtu, un mūsu apziņa aptver to, kas agrāk tai bijis liegts.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru