Steidzami aizvāciet no guļamistabas šīs lietas, ja nē jūs mīlas lietās gaida nelaime

Citu cilvēku fotogrāfijas un portreti, asi priekšmeti, dzīvnieku attēli. Bīstami priekšmeti, no kuriem labāk izvairīties, ir gleznas, kurās attēloti savvaļas dzīvnieki, vai dzīvnieku keramikas figūras.

Savvaļas dzīvnieku atveidojumu atrašanās guļamistabā var piesaukt nepatikšanas: šādi zvēri, it īpaši, ja tie atrodas guļamistabā, izplata nāvējošu auru. Medību trofejas, tostarp briežu ragi un paklāji no tīģera ādas – tas ir arī tabu no fenšui viedokļa.

Režģveida rotājumi ar asām detaļām, ģipša griesti ar asiem leņķiem, biedējoši lampu toņi, krēsli ar ārkārtīgi asiem leņķiem – tās ir visas dizaina iezīmes, kurām guļamistabas telpā nav vietas no fenšui viedokļa. Īpaši bīstami ir rotājumi, kas atgādina bultiņas, šķēpus, trijstūrus,visu, kas šķiet naidīgs, draudīgs vai mežonīgs.

Lasi vēl: Diemžēl šī ir pati nabadzīgākā zodiaka zīme. Cik naudiņa ātri atnāk, tik aizplūst prom

Elektromagnētiskās ierīces. Televizors, tāpat kā citas elektriskās ierīces, rada elektromagnētisko lauku. Ir zināms, ka pārāk augsta elektromagnētisko viļņu intensitāte var izraisīt galvassāpes, problēmas ar koncentrēšanos spiedienu un vielmaiņu un pat izmaiņas asinīs un hormonu koncentrācijā. Tiek traucēta spēja atcerēties sapņus, palielinās depresijas iespējamība.

Avots:

news

COMMENTS

Pievienot komentāru