Steidzami aizvāciet no guļamistabas šīs lietas, ja nē jūs mīlas lietās gaida nelaime

Vecas avīzes un ģimenes arhīvus. Tie kļūst par svešas enerģijas avotu.

Guļamistabā nedrīkst izvietot augus kopā ar ziediem, lai to enerģija netraucētu personīgajai dzīvei, pat tad, ja tie piešķir interjeram stilu. Ir ziedi, kuriem principā nepatīk vīrieša klātbūtne. Turklāt naktī daudzi augi sāk absorbēt skābekli.

Spoguļi nodara lielu kaitējumu guļamistabai, novedot pie mīlestības un laulības iznīcināšanas. Spoguļi labvēlīgi ietekmē jebkuru mājokļa daļu, taču guļamistabā tie ir jālieto uzmanīgi. Spoguli nedrīkst piekārt pie gultas pamatnes. Ja cilvēks naktī pamostas un ierauga savu atspulgu spogulī, viņš var pieņemt, ka tas ir spoks un nobīties.

Tāpat tiek uzskatīts, ka spogulis, kas novietots gultas kāju daļā, var izraisīt sarežģījumus attiecībās. Spoguli nevajadzētu piekārt pretī guļamistabas durvīm: šādā veidā tas atsūtīs atpakaļ visu enerģiju, kas nonāk telpā, un “ci” enerģija, mēģinot iekļūt telpā, tiks sajaukta.

Lasi vēl: Slimības, kas rodas no nerviem: no tām var atbrīvoties, tikai kontrolējot savas emocijas

Spogulis var būt ļoti noderīgs, ja gulta ir novietota tā, lai durvis nebūtu redzamas cilvēkam, kas atrodas gultā. Šajā gadījumā pie sienas piekārts spogulis viņam dos iespēju ieraudzīt ienākošo personu, nepagriežot galvu.

Ja jūsu guļamistabā jau ir spoguļi, piemēram, tualetes galdiņš, tev tas uznakti jāpārklāj ar audumu. Ja guļamistabā atrodas spoguļa skapis, tad gultas priekšā jāpiekar viegli aizkari, kas paslēps spoguļus.

Strūklakas un ūdenskritumi. Izvāc no guļamistabas visu, kas simbolizē lielu ūdens daudzumu – tas izraisa pārpratumus un negulētas naktis. Protams, guļamistabā var būt glāze ūdens un pat dekantētājs, bet akvārijs vai ezera, upes vai jūras attēli nav pieņemami.

Akvārijs. Fenšui akvāriji – viens no ūdens elementu enerģijas nesēju veidiem, kas ir atbildīgs par bagātības saņemšanu un saglabāšanu mājoklī. Akvārijiem saskaņā ar fenšui būs pilnīgi atšķirīga ietekme uz telpu atkarībā no to dizaina un atrašanās vietas miteklī. Tomēr nekad neliec akvāriju guļamistabā, tas tiek uzskatīts par ļoti nelabvēlīgu to cilvēku veselībai, kuri tur pārlaiž nakti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru