Tamāra Globa nosauca četras zvaigznāja zīmes, kurām liktenis aprīļa beigās sagatavojis pārsteigumus

Vienmēr ir patīkami saņemt likteņa dāvanas. Protams, ja tie ir patīkami pārsteigumi. Ap mums vienmēr notiek daudz notikumu un jums ir jāspēj manīt tos uz labo pusi.

Dažreiz ir grūti atšķirt vienu no otra, tad talkā nāk astrologi, kuri iesaka kā pareizi sagatavoties nākotnei.

Slavenā astroloģe Tamāra Globa nosauca četras zvaigznāja zīmes, kuras ļoti drīz sagaidīs tikai patīkamus pārsteigumus. Pārsteigumi ir sagaidāmi aprīļa beigās. Kuras tās ir?

Vēzis

Pēdējos mēnešos vēžiem ir bijis grūts laiks. Šķiet, ka nekas tev neizdevās tā, kā gribēji. Reizēm jums šķita, ka jūs nevarēsiet izkļūt no visām problēmām. Bet aprīļa beigās Liktenis beidzot būs pret tevi laipns.

Jūs varēsiet pacelt galvu un izkļūt no stresa stāvokļa. Ir pienācis laiks jums sākt dzīvot veiksmīgi, it īpaši tāpēc, ka aprīlis un maijs jums ir tas brīnišķīgais laiks, kad problēmas sāk atrisināties pašas no sevis.

 

Lauva

Aprīlis un maijs lauvām ir sagatavojuši daudz interesanta un patīkama. Jūsu dzīvē parādīsies cilvēks no pagātnes, kurš palīdzēs jums realizēt jūsu ieceres. Darbs un saziņa ar vecu paziņu ienesīs jūsu dzīvē daudz pozitīvu mirkļu. Lauvas varēs palielināt savus ienākumus, iegūstot noderīgus kontaktus un paziņas.

Ja vecais darbs jums neder, tad varat pieņemt piedāvājumu par jaunu darba vietu, jo šobrīd jums ir liela varbūtība, ka izmaiņas notiks saistībā ar dzīves līmeņa uzlabošanos.

Lasi vēl: Šī grūsnā suņu meitene saviem saimniekiem sagādāja pamatīgu izbīli, jo šādas dzemdības negaidīja neviens

Mežāzis

Mežāžiem ies labi. Neskatoties uz to, ka jums ir stabils ienākumu avots, jums var piedāvāt vilinošu piedāvājumu palielināt ikmēneša ienākumus. Ja jums piedāvā ieguldīt, tad varat vienoties par labu jums.

Protams, veselam saprātam vajadzētu būt klāt, pieņemot svarīgus lēmumus, taču tagad risks jums ir minimāls. Starp citu, arī ieguldījumi sevī vai bērnos būs veiksmīgi. Drīz jums būs patīkams ceļojums, kas atstās daudz patīkamu iespaidu.

 

Strēlnieks

Un, visbeidzot, Strēlniekam pavasara otrā puse ir ļoti labu pārmaiņu laiks. Neveiksmes paliks pagātnē, jūs gūsiet panākumus visās frontēs. Darbā jūs vērtēs pēc tā, ko esat pelnījis, un jums var piedāvāt paaugstinājumu amatā vai izmaksāt prēmiju.

Ģimenē jūs gaida ļoti patīkams harmonijas un pilnīgas savstarpējas sapratnes periods ar mīļajiem. Jūs jutīsities labāk, un būsiet jautrs un spēka pilns izmantot visas iespējas, kas pavērsies pirms jums. Jums būs izvēle – klausieties intuīcijā un izvēlieties pareizo ceļu, rūpīgi pārdomājot situāciju un aprēķinot vairākus soļus uz priekšu.

Arī interesanti: 3 pazīmes, kas norāda, ka jūsu priekšā ir ideāla sieviete

COMMENTS

Pievienot komentāru