Tātad, ko par jūsu veselību var pastāstīt jūsu urīna krāsa un smarža

Esiet uzmanīgi! 

Parasti cilvēki kaunas runāt par urīnu, bet daži pat nemaz nenojauš, cik daudz tas var pateikt par jūsu veselību un iespējamām problēmām.

Jūsu urīna smarža un krāsa pastāsta, cik pareizi ir jūsu ēšanas paradumi un cik veselīgs kopumā ir jūsu dzīvesveids.

Vienas no vadošākajām ASV klīnikām UC San Diego speciālisti apgalvo, ka mūsu urīns par 95% sastāv no ūdens un tikai par 5% no citām vielām, kā, piemērām, hlorīds, nātrijs un urīnskābe.

Rūpes par savu veselību ir īpaši svarīgas, un mēs esam šeit, lai palīdzētu jums šajā uzdevumā. Lūk, ko jūs varat uzzināt par sevi un savu veselību pēc sava urīna krāsas.

Caurspīdīgs

UC San DiegoHealth apgalvo, ka caurspīdīgs urīns liecina par to, ka cilvēka organisms ir pārlieku piesātināts ar ūdeni. Ja jūs dzerat pārāk daudz ūdens, tas izskalo ārā ķermenim tik nepieciešamus sāļus, kādēļ ir iespējamas problēmas ar asinsriti.

Caurspīdīgi dzeltens

Tas liecina, ka cilvēks ir vesels un dzer pietiekošu daudzumu ūdens. Parasti tas liecina, ka ar šī cilvēka veselībunav nekādu īpašu problēmu.

Dzeltena krāsa

UC San DiegoHealth apliecina, ka cilvēki ar dzeltenu urīna krāsu ir pilnīgi veseli. Viņu organisms strādā pareizi.

Tumši dzeltens

Arī šie cilvēki tiek uzskatīti par veseliem, tomēr tas var norādīt par ūdens rūkumu organismā. Šādos gadījumos tiek uzstājīgi ieteikts dzert vairāk tīrā ūdens.

Medus (dzintara) krāsa

Tiek uzskatīts, ka cilvēki ar medus vai dzintara krāsas urīnu ir spēcīgi atūdeņoti.

Tai pašā laikā Kalifornijas Universitātes speciālisti apgalvo, ka jums jādzer ūdeni tad, kad jums patiesi gribas dzert.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru