Tēvs vienkārši bildēja bērnus pludmalē, taču pēkšņi netālu no bērniem ūdenī parādījās ēna un tā metās virsū, bet tēvs nebija ar pliku roku ņemams

ASV Floridas štata pludmalē Ņūsmirnā kāds vīrietis nolēma iemūžināt fotogrāfijās savus bērnus, izmantojot bezpilota lidaparātu jeb dronu un nejauši pamanīja, ka atvasēm uzglūn haizivs, vēsta vietne “CBS News”.

Daniels Vatsons atpūtās kopā ar ģimeni un draugiem vienā no Floridas pludmalēm un gatavojās uzņemt dažus kadrus no gaisa. Tiklīdz bezpilota lidaparāts uzņēma augstumu, ierīces kamera uzrādīja haizivij raksturīgu ēnu, kas tuvojās bērniem, kuri bija devušies peldēties.

Vīrietis to pateica sievai, un viņa nekavējoties visus bērnus izsauca krastā. Tajā pašā vakarā amerikānis apskatīja fotogrāfijas augstākā kvalitātē un ieraudzīja skaidru haizivs siluetu, kas virzījās uz cilvēku pusi.

Tētis parādīja attēlus bērniem, kuri, pēc viņa teiktā, bija gan nobijušies, gan ieinteresēti. Ģimene arī uzzināja, ka neilgi pirms tam haizivs ir uzbrukusi vienam no apkārtnes cilvēkam, kas bija devies peldēties.

Lasi vēl: ”Būs bail iziet ielās”. Kas cilvēkus sagaida 2021.gadā stāsta Vanga, Nostradamus un citi slaveni pareģi

“Turpmāk mēs turēsimies tālāk ūdens un pludmalē celsim smilšu pilis,” norādīja Vatsons. Iepriekš vēstīts, ka Bahamu salās nesen gājusi bojā jauniete pēc tam, kad viņai uzbruka vairākas haizivis. Asinskārie dzīvnieki norāva viņai labo roku, smagi savainoja kājas, un mediķiem vairs neizdevās viņu glābt.

Avots: news

COMMENTS

Pievienot komentāru