Tikai 1 šī auga lapa var izglābt jums dzīvību! Tas aug praktiski katrā dārzā, bet vien retais zina, kā to pareizi pielietot!

Kāpēc gan mēs par to nedzirdējām agrāk?

Daudzi no mums nemaz nezina, ka daba mums apkārt apveltīta ar daudziem veselībai noderīgiem līdzekļiem.

Kad, piemēram, tiek lietots termins leikoze, pirmais, kas ienāk prātā, ir ķīmijterapija un zāles. Šajā rakstā mēs padalīsimies ar visu nepieciešamo informāciju par pienenēm, to lapām un saknēm, jo tās nudien spēj radīt brīnumus cilvēkiem, kas cīnās ar leikēmiju.

Saskaņā ar vairākiem nesen veiktiem pētījumiem, pienenes sakne spēj iznīcināt 3 leikēmijas paveidus, novēršot līdz pat 95% skarto šūnu vien 48 stundu laikā!

Onkoloģe Karolīna Hamma padalījās ar kādu gados vecā pacienta stāstu, kas cieta no mielomonocitārās leikēmijas, bet ķīmijterapijas procedūras nesniedza pozitīvus rezultātus.Un kad viņam tika piedāvāts sākt lietot pieneņu saknes tēju, pēc kāda laika Daktere Hamma bija pārsteigta par sasniegtiem rezultātiem. Viņa vispārējs veselības stāvoklis bija uzlabojies.

Šī tēja ietekmē vēža šūnas un liek tām izzust 48 stundu laikā, tai pašā laikā tā stimulē jaunu, veselu šūnu augšanu. Pastāv arī daudzi citi pētījumi, kas pierāda faktu, ka pieneņu ekstrakts cīnās ar melanomu, prostatas dziedzera un visiem pārējiem vēža paveidiem.

Dažas citas pieneņu lapu un sakņu īpašības

Pieneņu ekstrakts daudzu gadsimtu garumā tika veiksmīgi izmantots tradicionālajā tautas medicīnā, lai ārstētu sekojošās veselības problēmas:

Anēmija

Pienenes ir bagātas ar vitamīniem, dzelzi un olbaltumvielām. Vitamīni nepieciešami eritrocītu veidošanai, bet dzelzs ir svarīga hemoglobīna sastāvdaļa. Tādējādi pienenes palīdz anēmijas (mazasinības) slimniekiem uzlabot savu veselības stāvokli.

Trausli kauli

Pienenes ir bagātas ar kalciju, kam ir īpaši svarīga loma kaulu stiprumam un augšanai, pienenes pasargā tos no vecuma izraisītiem bojājumiem. Šos bojājumus var izraisīt brīvie radikāļi, un tas bieži vien izpaužas kaulu trauslumā.

Diabēts

Pieneņu sula stimulē insulīna izstrādi aizkuņģa dziedzerī. Būdama spēcīgs urīndzenošs līdzeklis, pienene izraisa biežāku urinēšanu, kas savukārt palīdz izvadīt lieko cukuru no organisma.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru