Torte bez cepšanas, kas gatavota no cepumiem “Zivtiņas” – ātrā versija

Ir gadījies tā, ka viesi kuru katru brīdi ieradīsies, visi pamatēdieni ir sagatavoti, taču te pēkšņi atceraties par to, ka neesat padomājuši par desertu.

Lasi vēl: Mamma domāja, ka dzemdēja pilnīgi veselu bērniņu. Tad viņa ielūkojās bērnam mutē un sāka raudāt

Lai pagatavotu šo torti, ļoti labi būtu, ja jums mājās pa rokai atrastos cepumi “Zivtiņas”, skābpiena produkti vai arī iebiezinātais piens. Tā pagatavošanai varat izmantot arī želatīnu, ogas vai augļus.

Viss, kas jums ir vajadzīgs – pagatavot krēmu, pievienot tam klāt cepumus, pārmaisīt, ielikt formā, bet pēcāk ievietot ledusskapī uz pāris stundām.

Krēmu varat gatavot jebkādu: krējuma, sviesta, biezpiena vai vārīto. Pats galveais, lai produkti, no kā tiks taisīts krēms, būtu patiešām svaigi. Krēmam nevajadzētu būt pārāk šķidram, tādēļ krējuma krēmam parasti klāt liek vēl arī želatīnu.

Jūs droši varat eksperimentēt, pieliekot tortei klāt augļus, ogas, riekstus vai žāvētos augļus. Īpaši skaists deserts paliek tad, ja tam klāt pievieno dažādas krāsas marmelādes. Varat pagatavot želejas gabaliņus paši, vai arī iegādāties veikalā gatavu marmelādi.

Torti dekorē ar kausētu vai arī rīvētu šokolādi. Tāpat šo desertu varat apbērt ar sasmalcinātiem riekstiem, mandeļu lapiņām vai arī kokosriekstu skaidiņām.

Tortei no “Zivtiņas” cepumiem nav obligāti jābūt saldai. To var gatavot arī kopā ar desu, sēnēm, dārzeņiem utt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru