Trīs šausmu stāsti, pēc kuriem aculiecinieki joprojām nespēj uzturēties mājās vieni. Skudriņas skrien pa muguru, tos lasot!

Šie šausmu stāsti gadiem ilgi tika stāstīti tikai draugiem un tuviniekiem, jo tie, kas tos piedzīvoja, baidījās dalīties ar pārējo pasauli. Tagad tie ir kļuvuši plaši zināmi un pārsteigs teju ikvienu

Pār visu ķermeni pārskrēja drebuļi

“Apmēram pirms 15 gadiem es gribēju vēl pagulēt, kad mans bijušais vīrs no rīta piecēlās un sāka gatavoties darbam. Dažreiz viņš pirms dušas vingroja, bet tad nez kāpēc nolēma trenēties tieši guļamistabā. Es ļoti gribēju aizmigt un, neatverot acis, vienkārši mēģināju ignorēt viņa elpošanu, kas kļuva grūtāka un sēcoša. Es biju tik dusmīga! Pagriezos, gribēdama pateikt, lai viņš pārtrauc savas nodarbes. Atvēru acis, bet guļamistabā neviena nebija. Smagā elpošana tajā brīdi pazuda, bet man pa visu ķermeni pārskrēja drebuļi. Izgāju no istabas un konstatēju, ka vīrs visu šo laiku bija atradies otrā stāva dušā,”- vēsta kāda interneta blogere ar segvārdu catsandalcohol13.

Tēta fantoms

“Mans vīrs nesen sāka strādāt nakts darbā, lai kaut kā izdzīvotu kovida laikā. Viņš tur strādāja tikai pāris nedēļas no deviņiem vakarā līdz sešiem no rīta. Viena no naktīm neatšķīrās no pārējām… sākumā. Viņš izgāja no mājām ap pulksten 20:15. Mēs ar 11 gadus veco meitu nolēmām sarīkot filmu vakaru. Aptuveni pulksten 23 es izdzirdēju atslēgu šķindoņu un parastos trokšņus, kādus rada mans vīrs atgriežoties mājās. Es aizgāju līdz virtuvei, lai pārliecinātos, ka tas ir viņš, un tas arī bija viņš. Teica, ka viņam vajagot darbam nepieciešamo ceļgala aizsargu, ko viņš bija aizmirsis mājās. Pastaigāja pa koridoru, sasveicinājās ar meitu, uzkāpa otrajā stāvā. Nokāpa, noskūpstīja mani un atkal aizgāja.

Filma beidzās, un mēs ar meitu devāmies gulēt. No rīta, kad mans dzīvesdraugs atgriezās mājās, es pajokoju par to, ka viņš bija aizmirsis ceļgalu aizsargu. Viņš bija apmulsis, un tad es viņam atgādināju iepriekšējo vakaru. Mūsu meita apstiprināja visu, ko es teicu, bet viņš joprojām nesaprata, par ko es runāju. Tad es nolēmu viņam parādīt videonovērošanas materiālus. Taču uzņemtie materiāli neliecināja, ka viņš tajā vakarā būtu uz brīdi atgriezies mājās.

Mēs ar meitu to dzirdējām un redzējām vīru, un es viņam pieskāros. Bet tajā laikā viņš vienkārši nebija mājās. Nekas cits neparasts tajā naktī nenotika. Mums nav ne jausmas, kas tas varēja būt, izbrīnu pauž kāda interneta lietotāja ar segvārdu worthlesscommotion.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps pastāstīja visus noslēpumus par “M” burtu uz cilvēka plaukstas. Vai jums tāds arī ir?

Neatstāj mani!

“Devītajā klasē mēs ar labāko draugu nakšņojām pie manis mājās. Vecāki un jaunākais brālis bija devušies pie radiem, tāpēc bijām mājās vieni. Kad satumsa, sākām skatīties filmu televizorā – tas atradās blakus ejai, kas veda uz virtuvi, guļamistabām un pagrabu. Pēkšņi ieraudzīju durvīs sastingušu sievietes figūru, kuras seja bija vērsta pret mani. Nez kāpēc instinktīvi viņai teicu: “Neatstāj mani!” Draugs, kas gulēja citā dīvānā, arī ieraudzīja figūru, un sacīja man: “Neuztraucies, viņš tūlīt aizies”, domājot, ka tas ir mans jaunākais brālis.

Bet figūra vienkārši pazuda kā migla citā istabā. Mēs paskatījāmies viens uz otru un sapratām, kas tikko noticis. Tad ātri ieslēdzām mājoklī visus gaismekļus un apsēdāmies tuvāk viens otram. Mums tagad ir 28 gadi, bet mums joprojām nav ne jausmas, kas tas bija un kāpēc es pateicu to, ko pateicu. Bet es joprojām bieži par to domāju,” atklāj interneta lietotājs ar niku raviolidotca.

COMMENTS

Pievienot komentāru