Trīs zodiaka zīmes, kuras nemīl nevienu citu, izņemot sevi; Viņi uzskata, ka labāku par viņiem nav

Pašmīlestība ir iezīme, kas piemīt daudziem, bet ir zodiaka zīmes, kas mēdz dzīvot tikai koncentrējoties uz sevi. Viņi nepamana citus cilvēkus, jo viņiem neviens nav vajadzīgs.

Kā atpazīt narcisu? Astrologi un psihologi izdala trīs zodiaka zīmes, kas bieži vien nodarbojas ar sevis dievināšanu.

Dvīņi

Cilvēkiem var šķist, ka Dvīņi prot mīlēt. Nešaubīgi viņi zina, kas ir mīlestība pret otru cilvēku, bet šīs jūtas viņiem vienalga ir otrajā vietā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus vēl bīstamākus padara tas, ka viņi prot slēpt pārmērīgu tīksmināšanos par sevi. Viņi prot mīlēt divus cilvēkus vienlaicīgi, turklāt, pirmais no tiem ir viņš pats, bet otrais var būt jebkurš.

Dvīņi dievina sevi, bet nevis kā narcisi. Viņi vienkārši nekad neņem vērā citu prioritātes. Viņiem vairāk nekā jebkuram citam ir nepieciešama brīvība attiecībās.

Ja viņi kaut ko vēlas, tad vai nu tu esi ar viņiem vai nē, bet savu lēmumu viņi vienalga nemainīs. Principā ar to var sadzīvot, ja tu esi gana diplomātisks. Gūt panākumu Dvīņiem mīlestības ziņā ir diezgan sarežģīti viņu bezprincipialitātes dēļ.

Vērsis

Vērši, īpaši sieviešu dzimtes, ir tipiski narcisi. Šiem cilvēkiem patīk tīksmināties par sevi, apzinoties savu skaistumu. Ja tu pajautāsi, ko viņi uzskata par pasaulē skaistāko cilvēku, pilnīgi iespējams, ka viņi norādīs uz sevi.

Vēršiem piemīt ne tikai pārliecība par savu skaistumu. Viņi ir absolūti pārliecināti, ka viņu formas un proporcijas ir ideālas. Pat ja viņi atzīs, ka viņiem nepieciešams apmeklēt sporta zāli, lai nomestu lieko svaru, vienalga tu neatradīsi par viņiem skaistākus cilvēkus.

Principā ar šādu patmīlību var sadzīvot, bet, ja tevi jau sākumā tas kaitina, tad labāk nemaz nemēģināt sadzīvot ar Vērsi.

Noteikti Vērsi, kurš atbilst šādam aprakstam, var ļoti viegli – viņa telefonā ir ļoti daudz selfiju un fotogrāfiju, kur viņi ir vieni paši. Šajā ziņā Vēršiem var līdzināties tikai Vēži, bet viņu narcisms nav tik atklāts un spēcīgs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru