Trīs zodiaka zīmes, kuras nemīl nevienu citu kā vien sevi

Sevis mīlēšana ir iezīme, kas raksturo daudzus cilvēkus, bet ir zodiaka zīmes, kurām ir pilnībā koncentrējušies uz sevi. Viņi nepamana cilvēkus, tāpēc, ka viņiem neviens nav vajadzīgs.

Kā gan atpazīt cilvēku, kurs mīl tikai sevi? Astrologi un psihologi izdala trīs zodiaka zīmes, kurām ir neizmērojama tendence sevi dievināt.

Dvīņi

Cilvēkiem var šķist, ka Dvīņi prot mīlēt. Nepārprotami, viņi zina, kas ir mīlestība pret otru cilvēku, bet šīs jūtas viņiem vienalga ir otrajā vietā. Tas, kas padara šīs zodiaka zīmes pārstāvjus vēl bīstamākus, ir viņu dabīgā spēja slēpt pārmērīgo sevis mīlēšanu. Viņi prot mīlēt divus cilvēkus vienlaicīgi, turklāt pirmais cilvēks būs viņš pats, bet otrais var būt jebkurš.

Dvīņi sevi dievina, bet nevis kā narcisi, bet vienkārši nekad nerēķinās ar citu prioritātēm. Viņiem vairāk nekā jebkuram citam ir nepieciešama brīvība attiecībās. Ja Dvīņi kaut ko vēlas, tad, vainu nu tu esi ar viņiem, vai nē, bet savu lēmumu viņi nekad nemainīs. Principā ar to var sadzīvot, ja vien tu esi pietiekami diplomātisks. Gūt panākumus mīlestības sfērā Dvīņiem ir diezgan grūti dēļ viņu bezprincipialitātes.

Vērsis

Vērsis, īpaši sieviešu dzimuma, ir tipisks narciss. Šiem cilvēkiem patīk sajūsmināties par sevi, apzinoties savu skaistumu. Ja tu Vērsim pajautāsi, ko viņš uzskata par pašu skaistāko, tad ir ļoti liela iespējamība, ka viņš atbildēs – sevi. Nav tā, ka Vērsim vienkārši piemīt pārliecība par savu skaistumu.

Viņi ir absolūti droši, par to, ka viņu formas un proporcijas ir ideālas. Pat tad, ja viņi atzīst, ka viņiem ir nepieciešams doties uz sporta zēli, lai dabūtu nost liekos kilogramus, vienalga tu neatradīsi par viņiem skaistākus cilvēkus.

Principā ar šādiem lepniem cilvēkiem var sadzīvot, bet, ja tas tevi jau sākotnēji kaitina, tad labāk nemaz nemēģini sadzīvot ar Vērsi. Noteikt, vai konkrētais Vērsis atbilst šim apraksta, var pavisam vienkārši- viņa telefonā ir ļoti daudz “selfiju” un fotogrāfijas, kur viņš ir viens pats. Šajā ziņā Vērsim līdzīgs var būt Vēzis, bet viņu narcisms nav tik atklāts un spēcīgs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru