Vadītājs atrada pie mašīnas piestiprinātu zīmīti un aiznesa uz policiju! Smējās visa nodaļa

Lexus automašīnas īpašnieks bija ļoti nobijies, no rīta atrodot zīmīti  uz automašīnas vējstikla.

Vīrietis paņēma šo vēstuli un nekavējoties skrēja uz tuvāko policijas iecirkni. Kad policija lasīja saturu, viņi nokrita no krēsliem:

“Dārgais draugs!

Jūsu automašīna “Lexus” ar numura zīmi 309-56 atrodas stāvvietā, kas atrodas pie nama Tuļējeva ielā 11.

Katru vakaru šīs mājas iemītnieki dažas stundas ir spiesti klausīties dažādās melodijās, ko izdod jūsu automašīnas signalizācija. Šajā laikā jūs nekad neesat rīkojies attālināti vai tieši, lai to atceltu, ja jums ir iespēja to darīt. Bet jūs pilnīgi nespējat izslēgt savu “sirēnu” pēc nakts orģijām …

Man jums ir milzīgs lūgums: cienīt cilvēkus, kas dzīvo jums blakus, un mēģināt turpināt kontrolēt skaņas, ko rada jūsu jaunā skaistā automašīna.

Tuvākajās dienās es ļoti iesaku jums pieņemt par normu izslēgt viltus trauksmes signālus, ko rada jūsu automašīnas drošības sistēma pie mazākām svešām skaņām, piemēram, ja patruļmašīna brauc pa šo stāvvietu, ja sāk riet klaiņojoši suņi, vai, jagarām paiet lielāks bars cilvēku utt.

Ja tuvākajā laikā (2 dienu laikā) jūs neapmierināsit manu pieprasījumu un ignorēsit trauksmes signālu 10 minūšu laikā, jūsu greznajai automašīnai būs šāds liktenis:

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru