Vēlies uzzināt, kāda tu esi saimniece? Trauku plēsēja vai mierīgā? Tad izvēlies vienu no šiem traukiem

Ļoti precīzs tests! Tevis izvēlētais viens no sešiem traukiem pateiks, kāda tu esi saimniece.

Ja izvēlējies traukus nr.1.

Tev ir lieliska gaume! Tev sirdij tuvs ir minimālisms un vienkāršums, kas vienlaikus izskatās diezgan dārgi un kvalitatīvi. Tu izvēlies traukus vienos toņos, lai viss izskatītos stilīgi un vienādi. Tu esi lieliska saimniece!

Ja izvēlējies traukus nr.2.

Tu netiecies kļūt par labu saimnieci. Kopumā ne trauki, ne mājas noformējums tev nešķiet pārāk svarīgi. Tu neiespringsti, lai radītu mājīgu atmosfēru, jo vēl neesi gatava veltīt savu laiku mājas lietām. Iespējams, reiz viss mainīsies!

Ja izvēlējies traukus nr.3.

Tu esi laba saimniece, kurai noteikti ir gaume, lai arī citiem tā šķiet nedaudz vecmodīga. Tu dievini servīzes, tāpēc jau sen atņēmi vecmāmiņai to, kas tev patika visvairāk! Tu mīli uzņemt viesus, un viņi vienmēr sajūsminās par tavu māju!

Ja izvēlējies traukus nr.4.

Tev noteikti patīk darboties pa māju! Tu neizjūti nogurumu no mājas tīrīšanas, ne arī aizkaitinājumu, jo šis process tevi vienmēr atslābina un nomierina. Ja reiz tu esi ķērusies pie tīrīšanas, tad mājā noteikti nedrīkst atrasties neviens cits. Tad viss būs vienkārši brīnišķīgi.

Ja tu izvēlējies traukus nr.5.

Tu esi laba saimniece, bet tev īpaši nepatīk nodarboties ar mājas lietām. Precīzāk sakot, tev tam vienkārši nepietiek laika. Tu vienmēr atrodi daudz interesantākas un svarīgākas lietas, tāpēc tev vienkārši neatliek spēka saimniekot pa māju. Bet, kad tu tomēr pieķeries, tad viss burtiski mirdz no tīrības!

Lasi vēl: Izvēlies savu ideālo kāzu kleitu un uzzini par sevi daudz, daudz vairāk

Ja tu izvēlējies traukus nr.6.

Tu esi ideāla saimniece. Tu tik ļoti mīli uzņemt viesus un klausīties viņu uzslavas par tavu māju! Nedod dievs, ja kaut kas atradīsies ne savā vietā. Tu par ideālu uzskati tikai to kārtību, kuru esi radījusi pati, tāpēc palīgi tev nav vajadzīgi.

Avots:

1m

Pievienot komentāru