VIDEO: Smagā automašīna uz Tallinas šosejas ietriecas vieglajā automašīnā; Autovadītāja gājusi bojā

Baisa traģēdija notikusi netālu no Salacgrīvas uz Tallinas šosejas, kur baļķvedēja plīsusi riepa izraisa virkni notikumu, kā rezultātā  cita smagā automašīna ietriecās pretī braucošā vieglajā automašīnā. 

 

LNT raidījums “Degpunktā” vēsta, ka “fūres” un Volkwagen Passat sadursmē dzīvību zaudējusi vieglās automašīnas vadītāja.

Notikumu gaita liktenīgai traģēdijai bija sekojoša – ap pulkstens deviņiem no rīta  baļķvedējs pa Tallinas šoseju brauca virzienā uz Igauniju, kad viņam aptuveni 2 kilometrus no Svētciema plīsa riepa. Automašīnas vadītājam gan izdevās baļkvedēju savaldīt un tas apstājās ceļa malā.

 

Tomēr šis negadījum izraisīja tālāko notikumu gaitu, kas bija liktenīga sievietei… Kamēr šoferis vāca plīsušās riepas pārpalikumus, kas atradās uz ceļa, aiz kravas automašīnas izveidojās mazs sastrēgums.  Viena no daudzajām mašīnām, kas bremzēja pirms baļvedēja bija kāda “fūre” no Polijas – tās mašīnas šoferis laicīgi samazināja ātrumu, un gaidīja brīdi, kad varēs veikt apdzīšanas manevru. Tomēr tieši aiz Polijas “fūres” bija Mercedes kravas automašīna, kuras šoferis laikus nepamanīja izveidojušos sastrēgumu un ātrumu samazināt nepaspēja.

Mercedes automašīna, lai izvairītos no sadursmes, iebrauca ceļa pretējā joslā, kurā tieši tajā brīdī brauca Volkswagen Passat automašīna. Sieviete, lai izvairītos no sadursmes šoferi,  grieza stūri pa labi uz ceļa malu… Diemžēl, tāda pati reakcija bija arī Mercedes šoferim, un notika sadursme.

Kravas auto šoferis raidījumam Degpunktā stāsta, ka, lai izvairītos no sadursmes esot nolēmis ar kravas automašīnu “ar purnu” iebraukt grāvī, domādams, ka viņam ir liela mašīna un gan viss būs labi! Diemžēl, liktenis izlēma, ka abi domāja tāpat…

 

Sadursmes rezultātā Vokswagen mašīna daļēji pakļuva zem kravas auto.Vieglās mašīnas vadītāja mira cēlā uz slimnīcu. Viņai blakus sēdēja vēl cita sieviete, kura šobrīd ir smagā stāvoklī un par viņas dzīvību cīnās mediķi

Lasi arī: Prātam neaptverama traģēdija Krievijā; visdziļākā līdzjūtība vecākiem

 

Par notikušo avāriju policijā sākts kriminālprocess.

Lai redzētu video no notikumu vietas šķir otru lapu

Pievienot komentāru