Vijolītes, spatifīlas, pelargonijas, ciklamenas… 11 istabas augi, kuri atnes sievietēm laimi!

Augus izmanto telpu izdaiļošanai, bet ne visi zina, ka daudzi no tiem ir spējīgi piesaistīt dzīvei laimi un mīlestību. Sievietes var savā mājā ienests dažus ziedus, lai piesaistītu labklājību un aizsargātos no nelaimēm.

Spatifīlas

Skaistais augs ne tikai papildina dzīvesvietas interjeru, bet arī palīdz sievietēm iegūt laimi privātajā dzīvē. Pateicoties auga enerģētikai, ģimenē beidzas strīdi, bet vientuļās skaistā dzimuma pārstāves ātri atrod savu mīlestību.

Vijolītes

Nelielie skaistie ziedi palīdz sievietēm iegūt iekšējo harmoniju. Tām, kas tur mājā šo augu, izdosies nogludināt konfliktus ģimenē un iemantot patiesu laimi. Sarežģīts periods sievietes dzīvē ātri beigsies, ja viņai uz loga stāvēs balta vijolīte.

Hibisks

Zieds palīdz atrast laimi, kā arī pamodina kaislību starp partneriem. To bieži sauc par pasaules ziedu, kas spēj novērst konfliktus un novērš laulāto strīdus.

Hoija

Vēl viens augs, kurš atnes sievietēm laimi. Novietots guļamistabā, augs palīdz pārim uzturēt mīlestības uguni un nestrīdēties sīkumu dēļ.

Mirte

Ja šis dekoratīvais augs ir novietots mājās, tas palīdz pārim pārdzīvot krīzes kopīgajā dzīvē, bet sievietēm dod gudrību. Nereti mirtes sauc par mīlestības koku, jo tas spēj mazināt noliedzošas emocijas.

Kalateja

Augs spēj piesaistīt sievietes dzīvē laimi, kā arī uzlabot savstarpējās attiecības ģimenē. To novieto guļamistabā, lai telpā cirkulētu pozitīva enerģija un laulāto starpā saglabātos miers un saskaņa.

Zaķskābene

Augs piesaista laimi un veiksmi. Tas pieskaņojas saimnieces enerģētikai un palīdz pārvarēt dzīves neveiksmes. Turklāt šis augs sargā ģimenes attiecības, kā arī palīdz meitenēm atrast īstu mīlestību.

Pelargonija

Unikāls augs, kurš attīra un dezinficē gaisu, novērš šķiršanos ģimenē un piesaista laimi. Starp pozitīvajām auga īpašībām jāatzīmē arī spēja aizsargāt ģimeni no ārējās negatīvās ietekmes: ļaunas acs, skaudības, lāstiem, pieburšanas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru