Viņas mīļotais suns pazuda; Kad darbs pēc mēneša aizliedza viņai turpināt suņa meklējumus, sieviete izdarīja ŠO

 

Kad Karolai paziņoja, ka viņa nedrīkst vairāk kavēt darbu, meklējot savu suni, sieviete vienkārši atstāja darbu.

Viņa sacīja The New York Times: “Ketija vienkārši bija priekš manis daudz svarīgāka. Tāpēc es vienkārši pateicu, ka pabeigšu strādāt šo nedēļu, un tas arī viss.”

Svešinieki, kuri dzirdēja par Ketijas pazušanu caur sociālajiem mēdijiem, arī iesaistījās un veltīja savu laiku, lai palīdzētu atrast suni.

Tad, 57 dienas pēc Ketijas pazušanas, viņas saimnieku neatlaidība sava mīluļa meklēšanā atmaksājās, un Ketija tika atrasta mazā pilsētiņā kaimiņu štatā. Ar suņa saimniekiem sazinājās cilvēki, kuri bija redzējuši suni, kas atbilst flajerī norādītajam Ketijas aprakstam.

 Lasi arī: Mājdzīvnieka zaudējums ietekmē mūs daudz vairāk, nekā mēs domājam

Intervijā laikrakstam The Spokesman-Review, Karola paskaidroja, ka Ketija, par spīti nopietnai dehidrācijai un zaudētām 12 mārciņām, Ketija uzreiz atpazina savu saimnieci: “Es viņu vienkārši cieši apskāvu un negrasījos laist vaļā.”

“Asaras tecēja pār vaigiem, mēs kliedzām, visi sniedza pretī plaukstas “dodot pieci”, visi viens otru apkampa. Cilvēki apstājās, kāpa ārā no savām automašīnām un mūs apkampa. Es domāju, ka viss rajons zināja, ka mēs viņu atradām.”

Avots: vt.co

Pievienot komentāru