Viņi ir vienkārši nesatricināmi: 3 Zodiaka zīmes, kas prot atstarot no sevis negatīvo enerģētiku

Katram no mums piemīt savs enerģētiskais lauks. Ja tas ir vājš, tad caur to var ietekmēt cilvēku un diktēt viņam savus noteikumus.

Visticamāk arī jūs esat izjutuši, ka saskarsmē ar dažiem cilvēkiem ir novērojams spēku apsīkums un garastāvokļa kritums. Tas viss ir negatīvās ietekmes sekas.

Taču starp zodiaka zīmēm ir arī tādas, kas prot līdzīgi spogulim atstarot uz viņiem raidīto negatīvismu. Un, kas ir pats interesantākais, visai bieži viņi nemaz nenojauš par savām superspējām.

Nr.3. – Mežāzis

Mežāži ir diezgan praktiski. Viņi nepraktizē ezotērisku un netic visādām mistiskām lietām. Mežāži balstās vien uz sausiem faktiem. Viņiem vienmēr ir savs viedoklis un viņi nekad nepakļausies apkārtējo spiedienam, ja as ies pretrunā ar viņu pašu principiem.

Kad Mežāži jūt, ka saskarsme ar šo cilvēku viņiem ir nepatīkama, tad viņi uzreiz cenšas ierobežot sarunu līdz minimumam. Turklāt ir novērojama tendence, ka novēlot Mežāzim neveiksmi vai skaužot viņam, tas viss drīzumā nāks jums atpakaļ.

Turklāt nelabvēlis noteikti izjutīs spēku izsīkumu, un var pat ilgstoši slimot. Līdz ar to labāk nestāties Mežāzim ceļā.

Nr.2. – Dvīņi

Dvīņiem ir ļoti viegli rast kopīgu valodu pat ar pilnīgi nepazīstamu cilvēku. Dvīņi spēj stundām ilgi pļāpāt burtiski neparko – jo pārāk jau viņiem patīk šī lieta. Sarunu procesā Dvīņi neapzināti atbrīvojas no negatīvās enerģijas. Viņi vienkārši izšķīdina to telpā un pilnībā neitralizē. Taču pakļaut viņus ar vārda spēku noteikti nesanāks.

Dvīņi prot izbūvēt sev apkārt sienu, kas visu teikto atstaros atpakaļ sarunu biedram. Dvīņi paliek praktiski nesasniedzami kritikai un dzēlīgām piezīmēm. Visu negatīvismu viņi sūta atpakaļ adresātam.

Labākā aizstāvība ir uzbrukums, un tieši pēc šī likuma vadās Dvīņi. Tas palīdz viņiem stāties pretī svešam spiedienam un neļauj sevi komandēt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru