Viņsaulē esošās dvēseles vienmēr zina, kas notiek starp dzīvajiem

Tiek uzskatīts, ka pēc nāves cilvēka dvēsele, pārejot smalkajās pasaulēs, zaudē jebkādus sakarus ar mūsu reālo pasauli. Tomēr ir fakti, kas pierāda – mirušie ir labi informēti par šeit notiekošo.

Reģistrēts ne mazums gadījumu, kad mirušo dvēseles sniedza palīdzību saviem dzīvajiem radiniekiem. Kļūst acīmredzami, ka arī aizgājēju dvēselēm piemīt dzīvo cilvēku emocijas, no labsirdības, līdz pat atriebības kārei. To pierāda arī viens no nesenajiem notikumiem Šrilankas galvaspilsētā Kolombo.

Veicot ierasto teritorijas apgaitu, kapsētas sargs pamanījis, ka naktī kāds izdemolējis bijušā policijas priekšnieka kapu. Pēc veiktajiem izrakumiem, policija konstatējusi, ka ir nozagts 10000 vērtais zārks, un mirušā ķermenis vienkārši ierakts zemē. Ļaundaru meklēšana beigusies neveiksmīgi.

Taču pēc kāda laika policijā vērsies noziedznieka tēvocis, un pastāstīja, ka viņa brāļadēls mājas pagrabā paslēpis nozagtu zārku. Drīz pēc tam visiem mājiniekiem pasliktinājusies pašsajūta, bet pats brāļadēls atrodas uz nāves gultas. Tiklīdz zārks tika savākts, bet noziedznieks saņēmis sodu, visi viņa mājinieki, ieskaitot viņu pašu, atguva veselību.

Paranormālo parādību speciālisti notikušo skaidro ar stipru nekrotisko saikni, kas veidojas starp mirušā dvēseli un materiāliem priekšmetiem mūsu pasaulē. Caur tiem, izmantojot negatīvus enerģētiskos impulsus, mirušais spējīgs sodīt savus pāridarītājusvai miera traucētājus. Tieši tāpēc visu tautu paražas stingri aizliedz apgānīt kapavietas.

Taču dažreiz mirušo dvēseles var vienkārši justies garlaikoti, un meklē izklaides dzīvo cilvēku pasaulē.

Slavenā spiritisko seansu rīkotāja DārlinaRitenahausakārtējā seansa laikānokļuva nezināmu mirušo garu aplenkumā. Ķiķinot viņi centās noraut Dārlinas drēbes.Izejot no transa, sieviete konstatēja, ka visas viņas drēbes ir pazudušas. Līdzīgs stāsts atkārtojies arī nākamo seansu laikā. Kauns, ko nācās pārdzīvot, kailai pamostoties svešu cilvēku pilnā istabā, lika viņai pārtraukt savu rūpalu.

Savukārt kādā Kentuki štata policijas iecirknī naktīs kāds neredzams spēksskaļi cērt durvis, izbīda visas kartotēkas atvilktnes un vaid. Tomēr palīgā atsaukto anomālijas speciālistu aparatūra nav fiksējusi nekādu noviržu. Speciālistiem radies iespaids, ka mirušā rēgs vienkārši spēlē ar viņiem paslēpes, jo pietika vienkārši izslēgt visu aparatūru, lai spoks atkal liktu par sevi manīt.

Līdzīgi gadījās ar ceļojošo Titānika priekšmetu izstādi Čīlē un Argentīnā. Tās apmeklētāji varēja dzirdēt svešinieku balsis, klepu un soļus pat tad, kad blakus nebija neviena cita dzīva cilvēka. Daudzi bija tik ļoti pārbiedēti, ka steidzās ātrāk pamest izstādes telpas. Turklāt par šādu notikumu lieciniekiem kļuva ne vien apmeklētāji, bet arī apsargi un policisti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru