Vīriešu vārdi, kuru pārstāvji tavu dzīvi pārvērtīs ciešanās. Izlasi, un izvairies no šiem stiprā dzimuma pārstāvjiem!

Laimīgas attiecības, kurās starp partneriem valda pilnīga sapratne un mīlestība, patiešām ir īsts retums. Arvien biežāk var saskarties ar situācijām, kad vīrietis ir tirāns, bet sievietei nepārtraukti jāpiekāpjas vīram un jāiepriecina, lai viņu nesadusmotu.

Māris

Māris ir pašpārliecināts un demonstrē spēcīgu raksturu jebkurā dzīves situācijā. Veidojot attiecības ar Māri, katrai dāmai skaidri jāapzinās sekas. Māris nav radis piekāpties vai upurēt savas intereses. Var teikt, ka viņš izrāda savtīgumu, ignorējot sev tuvo cilvēku vēlmes un vajadzības.

Māris ir pieradis visu sasniegt saviem spēkiem, viņš neuzticas citiem cilvēkiem un cenšas darīt visu, lai sasniegtu to, ko vēlas. No savas otrās pusītes viņš vēlas saņemt atbalstu un visu iegribu piepildījumu. Tāpēc sievietei šādās attiecībās vienmēr ir jāpiekāpjas un jāpielāgojas zināmiem noteikumiem.

Jāmin, ka Māris neslēpj savas patiesās vēlmes un mērķus. Attiecīgi sievietēm nevajadzētu brīnīties par šādu attieksmi pret sevi. Partnera izvēle tiek veikta apzināti, bet tas nozīmē, ka ir jāpieņem šā vīrieša paradumi un rakstura īpašības.

Dāvis

Dāvim jau kopš bērnības ir sarežģīts raksturs. Vīrietim ar šo vārdu ir vairākas svarīgas īpašības, tostarp pārliecība par sevi, spēks, vīrišķība un noturība.

Dāvis nav pieradis flirtēt, viņš neprot ne skaisti runāt, ne izteikt komplimentus. Bet, neskatoties uz to, šis vīrietis iekaro sieviešu sirdis ar savām rakstura iezīmēm. Tomēr daudzas sievietes aizmirst, ka spēcīgam raksturam vienmēr ir mīnusi.

Lasi vēl: Šis ir nopietns iemesls, lai pārstātu žāvēt drēbes istabā! Nedariet to!

Dāvis ir pieradis dzīvot pēc zināmiem noteikumiem. Tāpēc viņš pastāvīgi nosaka dažādus aizliegumus un sagaida, ka viņa otrā pusīte piekāpsies. Viņš uzticas tikai savai intuīcijai un pastāvīgi uzspiež savu viedokli. Neretas ir situācijas, kad tieši Dāvis ir skandālu ierosinātājs attiecībās.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru