Vīrietis tirāns: Kuri ir paši bīstamākie vīrieši starp visiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem; Ko tādu es negaidīju!

Vīrietis Lauva

Kas padara viņu bīstamu? Vīrieši-Lauvas kļūst bīstami tad, kad sacenšas par ģimenes galvas titulu. Viņi nav pieraduši atrasties ēnā, viņiem patīk komandēt un manipulēt. Lauvu egoismu varētu salīdzināti vienīgi ar Auniem. Pirmām kārtām šīs vīrietis domā par sevi, un tikai tad par visu pārējo.

Ar ko tas varētu beigties? Valdonīgais Lauvas zīmes vīrietis nokaitinās ikvienu sievieti, kura izrādīsies gana drosmīga, lai ar viņu konkurētu.

Ja veltīsiet viņam pārāk maz uzmanības, viņš nekad nenolaidīsies līdz atriebībai, taču izdarīs visu, lai pierādītu, ka viņš ir pats labākais, un tad pienāks jūsu kārta ciest mokas.

Lasi vēl: ”Nebija tā, ka Valčam slikti kļuva pēkšņi; slimība viņu saēda pamazām”

Vīrietis Strēlnieks

Kas padara viņu bīstamu? Strēlnieks dievina brīvību un necieš ierobežojumus. Strēlnieku nemaz nevar nosaukt par bīstamu vai viltīgu, drīzāk viņš ir ļoti labsirdīgs un dāsns cilvēks, tomēr arī viņš var izrādīties bīstams sievietēm, kas izvēlās mājīgumu, ģimenes pavardu, pārliecību pār rītdienu, un sapņo par vīrieti, ar kuru jutīsies drošībā.

Strēlnieki ir visai tāli no šāda ģimenes dzīves ideāla un centīsies izvairīties no atbildības, dodoties tālajos ceļojumos un gremdējoties virtuālajā pasaulē.

Ar ko tas varētu beigties? Ja jums būs tuvas viņa intereses un jūs piedalīsieties viņa satriecošajos un neparedzamajos plāns, tad jūsu attiecības būs laimīgas. Pretējā gadījumā jūs pamazām attālināsieties, līdz galīgi pazaudēsiet viņu no sava redzesloka.

Vīrietis Jaunava

Kas padara viņu bīstamu? Šīs zīmes vīrietis nebūs bīstams tai, kura dzīvos pēc viņa noteikumiem, ievēros kārtību un nepieprasīs viņam neierasto maigošanos.

Viņš var būt sīkumains un piezemēts, bet viņa bīstamība slēpjas tikai viņa nemitīgā burkšķēšanā un nemitīgā jūsu dzīvesveida kritizēšanā.

Ja jums nepatīk, ka kāds norāda kā jums jādzīvo, labāk nesaistiet savu dzīvi ar viņu, jo vīrietim-Jaunavai vienmēr būs savs priekšstats par dzīvi un viņš vienmēr netīsies jums to uzspiest.

Ar ko tas varētu beigties? Galu galā viņš nomocīs jūs ar savu pareizumu, piekasīgumu un vēlmi vienmēr redzēt ideāli izmazgātus traukus stāvam katru savā plaukta vietiņā.

Vīrietis Vēzis

Kas padara viņu bīstamu? Vīrieši-Vēži nav pārāk bīstami pretējā dzimuma pārstāvēm, jo parasti viņi atbilst sieviešu priekšstatam par attiecībām.

Savās labākajās izpausmēs Vēzis vienmēr būs gādīgs un maigs vīrs un tēvs. Viņš nekad nebaidās saistīt sevi ar laulības saitēm, gluži otrādi, viņš vienmēr cenšas izveidot ģimeni ar mīļoto sievieti.

Tomēr ūdens zīmēm piemīt tieksme uz manipulēšanu, tas var izrādīties bīstami vien tad, ja jūs pati tam ļausieties.

Daži vēži ir skopi un nelabprāt tērēs naudu dzīvesbiedres vajadzībām, skaidrojot to ar saviem nopietniem tālākejošiem nolūkiem veikt kādu lielāku pirkumu ģimenes vajadzībām. Tomēr šie plāni reti kad tiek īstenoti dzīvē.

Ar ko tas varētu beigties? Visai ātri šīs zīmes vīrietis sāks kāpt jums uz galvas un centīsies jūs komandēt un uzspiest jums savu viedokli.

Vīrietis Svari

Kas padara viņu bīstamu? Vīrietis-Svari ļoti mīl sevi un grib patikt visiem bez izņēmuma, un viņu it nemaz neuztrauc, ka tas varētu nepatikt viņa otrai pusītei. Viņš ir pieradis flirtēt ar visiem, kas prot uzturēt saviesīgu sarunu, un sliktākajā gadījumā izrādīsies brunču mednieks.

Tas var izrādīties bīstami tām sievietēm, kuras vēlas nedalītu sava vīra uzmanību.

Tomēr šīs zīmes pārstāvji nav īpaši bīstami attiecībās, jo parasti viņi lieliski zina, ko grib, un kā pareizi uzvesties, lai nerastos liekas konfliktsituācijas un strīdi ar sievietēm.

Ar ko tas varētu beigties?Vienmēr atceraties, ka jūsu egoisms var nopietni apdraudēt jūsu attiecības, jo Svaru zīmes vīrietim nedrīkst liegt saskarsmi un flirtu ar pretējo dzimumu.

Avots:

leprechaun

Pievienot komentāru