Vīrietis tirāns: Kuri ir paši bīstamākie vīrieši starp visiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem; Ko tādu es negaidīju!

Ja savā ceļā esat sastapušas dažādu horoskopa zīmju vīriešus, tad pilnīgi noteikti esat pamanījušas, ka daži no viņiem bija pavisam miermīlīgi un nekaitīgi, savukārt citi izrādījušies sarežģīti, agresīvi un konfliktējoši cilvēki.

Bet iespējams, jums ir gadījies sastapt tādus, no kuriem gribējās bēgt pēc iespējas tālāk, taču tam nebija nedz spēka, nedz iespēju. Kas viņi tādi ir un kāpēc tik ļoti negribētos ar viņiem sastapties?

Šodien mēs runāsim par bīstamākiem vīriešiem, kuros ir pavisam viegli iemīlēties, taču, esot kopā ar tādiem, ir ļoti grūti kļūt laimīgai.

Izrādās, ka Zodiaka zīme spēj pateikt priekšā, cik bīstamas izrādīsies attiecības ar konkrētu vīrieti.

Lai gan šādi vīrieši sastopami starp visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, taču briesmas, ko slēpj sevī attiecības ar viņiem, ir pavisam dažādas.

Mēģināsim salikt Zodiaka zīmju pārstāvjus dilstošā secībā: no pašiem bīstamākiem, līdz praktiski nekaitīgiem un miermīlīgiem. Pie reizes uzzināsim, kādus zemūdens akmeņus var slēpt sevī attiecības ar katru no Zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Vīrietis Skorpions

Kas padara viņu bīstamu? Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti jutekliski un valdzinoši vīrieši. Viņi prot kārdināt un sava mērķa sasniegšanai var izmantot pat pašus bīstamākos paņēmienus.

Šī Zodiaka zīme ir bīstama tām, kas vēlas valdīt pār vīrieti, nevis būt viņa pakļautībā. Skorpioni parasti ir ļoti spēcīgas personības, viņiem patīk vara un viņi necieš it ne mazākas pazemošanas.

Ja tomēr jums ar Skorpionu ir izveidojušās noturīgas attiecības, tad jūs sagaida pavisam savādākas briesmas. Tai skaitā, viņš centīsies pilnībā kontrolēt jūs un jūsu jūtas.

Sliktākajā gadījumā viņš vienkārši izmantos jūs savu zemisko mērķu īstenošanai. Viņš neprot piedot un ar savu nepamatotu greizsirdību spēj visai stipri pabojāt jūsu nervu sistēmu. Turklāt zaudējuma gadījumā viņš ir spējīgs uz pašu briesmīgāko atriebību.

Ar ko tas varētu beigties? Ja jūsu attiecības būs uz iziršanas robežas, viņš vienalga centīsies jūs noturēt līdz pēdējam. Skorpioniem ļoti nepatīk laist vaļā to, kas viņiem pieder.

Tieši tāpēc, pat ja pašam Skorpionam jau būs izveidojušās citas attiecības, jūs joprojām paliksiet viņa varā. Un te nu galvenais ir neizrādīt savas vājības un darīt visu, lai viņš uztvertu jūs kā sev līdzvērtīgu, tikpat stipru personību.

Vīrietis Ūdensvīrs

Kas padara viņu bīstamu? Šīs zīmes vīrieši parasti ir ļoti neatkarīgi un vairāk par visu novērtē savu brīvību. Viņi var likties draudzīgi un līdzjūtīgi, bet patiesībāir egoistiski un vienaldzīgi Zodiaka pārstāvji.

Viņi var izrādīt nežēlību un vienaldzību tad, kad jums vajadzēs sapratni un sirds siltumu. Un diemžēl, neko citu viņi nemaz nespēs jums dot, lai cik ļoti jums to negribētos.

Lielākās briesmas sagādā tas, ka šādi vīrieši parasti vienkārši ļauj sevi mīlēt, un gandrīz nemaz nav spējīgi mīlēt paši. Pat ja pat ja viņi pašu uzskata savas jūtas par pietiekami dziļām un patiesām, diez vai tās pārspēj jebkuras citas zīmes pārstāvju jūtas.

Diez vai viņš izrādīs jums tik nepieciešamās rūpes un iejūtību, un pat ja izrādīs, jums tās šķitīs nepietiekamas. Lielākoties Ūdensvīru tas neuztrauc, bet tas jau ir visai bīstami jūsu laimīgai dzīvei blakus viņam.

Ar ko tas varētu beigties? Ja jūs nespēsiet iemācīties pieņemt viņu, tādu, kāds viņš ir, tad ar laiku jūsu jūtas tiks izsmeltas, un jūs vairs nespēsiet tās sevi uzkurināt. Jums vienkārši sāks gribēties patiesā maiguma un mīlestības, nevis tikai gaisa pilis.

Vīrietis Auns

Kas padara viņu bīstamu?Bīstamākais ir tas, ka Auni sākumā rīkojās, un tikai tad domā. Auns kā neviens cits ir spējīgs uz impulsīvu rīcību, ko vēlāk var nākties nožēlot. Parasti viņš ir pārāk godīgs, viņam nepatīk melot un izgrozīties, viņš vienmēr saka to, ko domā, taču dusmās var būt pārsteidzīgs, spēj sabojāt attiecības vai pat iesist.

Jebkurš Auns uztver šo dzīvi kā karalauku, un, ja viņam nav kur likt savu neiztērēto enerģiju, viņš var atspēlēties uz apkārtējiem. Viņš ir bīstams ar to, ka bieži vien, lai iegūtu kāroto, ir gatavs pielietot fizisku spēku, jo gluži vienkārši viņam tā ir vienkāršāk.

Ar ko tas varētu beigties? Ar negatīvām emocijām un asarām. Jūs varat ļoti sāpīgi uztvert viņa rupjību un nežēlību. Pat ja viņš vēlāk atvainosies un patiesi nožēlos izdarīto, jūsu uzticēšanās jau būs izplēnējusi.

Vīrietis Zivis

Kas padara viņu bīstamu? Vīrieši Zivis var būt bīstami pašpārliecinātām sievietēm, kuras vienmēr zina, ko vēlas. Ja esat viena no viņām un esat aizrāvusies ar vīrieti-Zivīm, esat piesardzīga! Viņš spēj ievērojami pabojāt jums nervus ar savu nenoteiktību un noslēpumainību, kā arī nemitīgu tieksmi izvairīties no realitātes izmantojot neveselīgas vai pat aizliegtas vielas.

Vīrieši-Zivis bieži šaubās un ir nepašpārliecināti, pat ja rada pilnīgi pretējo iespaidu. Viņu fantāzijas var būt apburošas, taču ne vienmēr miermīlīgas.

Viņi ir viegli aizvainojami, un burtiski viens vienīgais nepareizi izteiktais vārds spēj izsist viņus no sliedēm. Viena no nepatīkamākajām Zivju rakstura iezīmēm ir tas, ka viņi nesteigsies risināt problēmas, it īpaši, ja tās skars attiecības.

Viņiem ir grūti izprast sevi un citus, tieši tāpēc neviens nespēj viņus saprast. Visi centieni izprast lietu būtību izrādās veltīgi.

Ar ko tas varētu beigties? Ar milzīgām psiholoģiskām problēmām vai ar kopīgu mēģinājumu aizbēgt no realitātes. Šāds vīrietis var viegli ievilkt jūs savu šaubu bezdibenī, likt jums sapīties un attālināties no ārpasaules.

Vīrietis Mežāzis

Kas padara viņu bīstamu? Mežāzis ir bīstams ar to, ka var izvirzīt jums pārāk augstas prasības. Parasti šīs zīmes pārstāvji izvirza prasības visam un visiem, tai skaitā sev pašiem, tāpēc arī attiecībās bieži uzliek latiņu pārāk augsti un sāk diktēt savus noteikumus.

Ja jūs nekādi nespējat izprast, kāpēc viņš tā dara, viņš spēj visai pamatīgi sabojāt jūsu dzīvi. Vienmēr un visā jums būs jāatbilst viņa prasībām un jāpieturas pie viņa viedokļa.

Ar ko tas varētu beigties? Ar atsvešināšanos un garlaicību, ja jūs nevarēsiet atbalstīt viņa vēlmi visu izplānot un nespēsiet atbilst viņa augstajiem standartiem.

Vīrietis Dvīņi

Kas padara viņu bīstamu? Dvīņi ir visai pretrunīga horoskopa zīme, bet parasti viņiem ir viegls un jautrs raksturs. Viņi var izrādīties gana nekaitīgi, ja vien jums ir tikpat bezrūpīga attieksme pret dzīvi. Taču gadījumā, ja esat atbildīga un praktiska, jums būs pārāk grūti izprast šīs zīmes vīrieti.

Šīs zīmes vīrietim parasti nepatīk uzņemties atbildību, un viņš bieži uzvedās kā puišelis. Viņam nav vēlmes veidot nopietnas attiecības, līdz ar to arī attieksme pret jauno draudzeni būs nenopietna.

Tas var būt visai bīstami, ja esat paguvusi viņā iemīlēties. Ļoti bieži šāds vīrietis tā arī nekad nekļūs pieaudzis un mocīs jūs ar savu neizlēmību, ik pa laikam parādoties un pazūdot no jūsu dzīves.

Ar ko tas varētu beigties? Parasti, ja vien pati skaidri zināt ko vēlaties, tas beidzas ar šķiršanos. Savukārt ja esat gatava pieņemt viņu tādu, kāds viņš ir, jums var izveidoties ilgstošas attiecības.

Vīrietis Vērsis

Kas padara viņu bīstamu? Vērši, tāpat kā citas Zemes zīmes, ir visai prasīgi un praktiski cilvēki. Viņi var izrādīties bīstami sievietēm, kas ir pieradušas dzīvot pie visa gatavā, nepieliekot tam ne mazāko pūļu.

Nevajag cerēt, ka Vērsis būs gatavs atdot jums pēdējo un dalīsies ar saviem ienākumiem. Visticamāk, viņš darīs zināmu, bet sliktākajā gadījumā pieprasīs, lai jums būtu pašai savs ienākumu avots, ko arī varēsiet tērēt savām vajadzībām.

Vērši ir bīstami ar savu skopumu, kas reizēm, īpaši nopietnos gadījumos, var būt nepamatots. Esot blakus šādam vīrietim, diez vai jums izdosies saglabāt savu dzīvesprieku, jo gluži vienkārši tiksiet ierobežota savos tēriņos.

Ar ko tas varētu beigties? Ar to, ka jums nāksies slēpt savus patiesos ienākumus, jaunākos pirkumus un jūs nekad nevarēsiet atļauties sev kādu lieku, mīļu nieciņu. Ja jūs pati esat taupīga un jums nepatīk tērēt naudu sevis lutināšanai, tad šāds vīrietis ir kā radīts tieši jums.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru