Visā pasaulē neviens mistiķis nav spējis izskaidrot šīs nakts 19. janvāra fenomenu, kapēc absolūti visās ūdens tilpnēs tek dzīvais vai Svētais ūdens

Tautā par dzīvo ūdeni sauc arī to, ko smeļam no akas vai no avota. Vārītu ūdeni sauc par mirušu, jo tajā nav nekādu baktēriju un tajā ir iznīcināts viss, kas cilvēka organismam nepieciešams. Tiek uzskatīts, ka dzīvais ūdens ir arī dzīvos augos, dārzeņos, augļos. Tieši tāpēc iesaka uzturā lietot pašu izaudzēto tieši no dobes, nevis veikalā pirkto, kas jau pastāvējis.

Grāmatas “Pašatdzīvināšana ir realitāte” autors Anatolijs Ņekrasovs min noteiktas stundas diennaktī, kad dabā ir dzīvais ūdens. Situācija mainās burtiski pa minūtēm. Pēc viņa uzskatiem dzīvais ūdens ir katru dienu laikā no pulksten 1.20 līdz 3.25, no 4.15 līdz 5.00, no 5.25 līdz 6.35, no 8.20 līdz 10.50, no 13.20 līdz 15.20, no 18.10 līdz 20.30, no 22.10 līdz 22.40.

Pēc A.Ņekrasova viedokļa pārējās diennakts stundās ūdens ir nedzīvs. Dzīvā ūdens stundās ieteicams lietot šķidru pārtiku, dzert sulas, zāļu uzlējumus. Taču nedzīvā ūdenī labāk peldēties, mazgāties, tīrīt zobus.

Nedzīvā ūdens laikā organisms attīrās, ātrāk dzīst brūces.

Kā stāsta astroloģe Akvelīna Līvmane, Pareizticīgā Baznīca ik gadu nakti no 18. uz 19. janvāri pavada lūgšanās, ticot, ka visi pasaules ūdeņi šai brīdī ir svētīti un enerģētiski uzlādēti. Tādējādi ikvienam no mums ir iespēja visparastāko no krāna tekošo ūdeni iepildīt pudelē, koncentrējot domas uz tā dziedējošo spēku, lai vēlāk izmantotu gan fiziskās, gan garīgās veselības kaišu ārstēšanai. Taču jāievēro būtisks nosacījums.

“Cilvēkiem, kuri tic ezotērikai un alternatīvajai medicīnai, gan jāņem vērā, ka viena lieta ir ticēt, bet otra – lūgties. Enerģija seko domai, un, ja domas nebūs, ūdens paliks tikai ūdens. Taču tiem, kuri spēj koncentrēties, brīnumi notiek.

Ja vēlaties, lai ūdens patiešām tiek svētīts un uzlādēts, svētdien, 18. janvārī, pēc pusnakts, kad teorētiski jau iestājies 19. datums, iepildiet to kaut nelielā pudelītē, no sirds ticot ūdens dziednieciskajam spēkam šai naktī.

Vēlāk to varēsiet kaut pa pilienam vien lietot brīžos, kad būs nepieciešams spēks.

Lasi vēl: „Nē!” matu sirmumam, šis paštaisīts melnais ūdens uz visiem laikiem atbrīvos jūs no sirmu matu problēmas

Šāds ūdens nebojājas, pat turēts gadu. To arī nevajag lietot daudz – tā enerģijas vibrācija, kas būs ielikta ūdenī konkrētajā naktī, saglabāsies – varat pilienu svētītā ūdens pieliet glāzei neuzlādēta ūdens, efekts būs tik un tā. Doma piesātinās arī pārējo, tāpēc nav vajadzības ūdeni krāt baļļās, kannās un lielos traukos vairumā,” stāsta Līvmane.

“Savukārt skeptiķiem, kuri ūdens krāšanu it kā vēlas izmēģināt, taču līdz galam tai netic, nav jēgas ar to nodarboties. Vissvarīgākais ir sakopot savu enerģiju un domu spēku. Tad ūdens stiprinās veselību un patiešām palīdzēs atbrīvoties no negācijām.

Tāpat šai naktī ieteicams nomazgāties, ticot un vizualizējot, kā ūdens aizskalo projām visu slikto – gan slimības un bēdas, gan strīdus, problēmas un pārdzīvojumus,” iesaka astroloģe, piebilstot, ka nākamā īpašā ūdens uzlādēšanas nakts gaidāma jūlijā.

“Ja janvāra ūdens ir atbrīvotājs un dziedētājs, tad jūlijā svētītais ūdens piepildīs mūs ar enerģiju, gribasspēku, varēšanu un mērķtiecību. Taču arī tad svarīgākais ir mūsu ticības spēks un labā enerģija, ko ūdens pudelē it kā iepildām,” uzsver Līvmane.

Kopēti raksta fragmenti no Delfi.lv, Orakls.lv, Dzirstele

Man nav bijusi vēlme to pārbaudīt, neticēt vai bīties. Es ik mēnesi dodos uz avotu pēc ūdens. Ticu, ka zemes enerģija ir dziedinoša. Jā, zinu zinu..jāpārbauda..piesārņojums..baktērijas utt. Zinu. Ir jābūt zināšanām un sajūtam. Taču viss ir mūsu galvās.
Sajūtas aizved uz pareizo avotu un īstajā tam paredzētā laikā.
Tieši avota ūdens man palīdzēja atveseļoties. Es ticu tam, kā mani ved… Es ticu tam, ka zeme mums ir dota, lai mēs to pamanītu un prastu pieņemt tās veltes. Lai mēs Pateiktos un mīlestība baudītu. Mūsu pateicība ir arī dabas saudzēšana.
Es ticu, ka ūdens nes sevī to informāciju, kuru tur ieliekam. Ticība, Pateicība..vai maz ir augstākas vibrācijas, kuras ūdenī ielikt?

Lai izdodas izbaudīt Svētā ūdens dziedinošo enerģiju.
Kam nav iespējas doties uz avotu, arī krāna ūdens šajā nāktu ir apveltīts ar maģiju.
Pareizticīgo katedrāle var ik gadu iegādāties šo ūdeni pudelēs par simbolisku samaksu.
Aiznesiet to draugam, kurš sirgst, uzdāviniet vecākiem.

Lūk, arī raksta oriģinālraksts:

https://www.facebook.com/kristine.omshanti/posts/10210766602800211

Avots:

facebook

Pievienot komentāru