Visā pasaulē neviens mistiķis nav spējis izskaidrot šīs nakts 19. janvāra fenomenu, kapēc absolūti visās ūdens tilpnēs tek dzīvais vai Svētais ūdens

Dziednieki uzskata, ka dabā noteiktā laikā visās ūdenskrātuvēs, ūdensvadā un jebkuros tilpumos ūdens pārmaiņus kļūst dzīvs un miris, Svētais vai nedzīvais.

Šī īpašību mija, kā arī svētūdens rašanās nepieciešama visas dzīvās radības attīstībai.

Katru gadu 19. janvārī Pareizticīgā baznīca svin Kunga Kristīšanas svētkus. Šajā dienā cilvēki dodas uz tuvāko ūdenstilpi, cērt tajā āliņģi krusta formā un iesvēta ūdeni. Tradīcijas aizsākumi meklējami kristietības vēsturē, kad šo rituālu Jordānas ūdeņos esot izpildījis Jēzus Kristus.

Šajā lakā ņemtajam ūdenim piemīt svētūdens īpašības.
Ja svētūdens ir maz, tad to ielej lielākā traukā – apmēram vienu ēdemkaroti un pievieno parasto ūdeni (otrādi nekad!). Papildinātajiem krājumiem piemīt visas svētūdens īpašības…

Svētūdeni ieteicams dzert no rīta tukšā dūšā un vakarā pirms gulētiešanas. Ja slimība nopietna, var dzert neatkarīgi no ēšanas režīma. Jānoskaita Tēvreize un jālūdz veselība. Vienā reizē jāiedzer trīs malki svētūdens. Zināmi gadījumi, kad slimnieka mutē ielieti daži pilieni svētūdens atsauca viņu pie samaņas un mainīja slimības gaitu.

Ar baznīcā iegūto svētīto ūdeni vai nosauktajos datumos ņemto no ūdenskrātuvēm (arī no ūdensvada) var attīrīt dzīvojamās telpas. To izšļaksta stūros, uz priekšmetiem un mēbelēm, lai atbrīvotu no vecu, negatīvu struktūru uzslāņojumiem. Pēc tam nedaudz ūdens ielej stikla traukā un vaļēju atstāj telpā.

18.janvārī no pulksten 24.00 līdz 19.janvāra 3.00 no avotiem un krāna tek nedzīvais ūdens, kuru var dzert līdz vienam litram diennaktī akūtu iekaisuma slimību gadījumā, jaunveidojumu gadījumā (dažādi audzēji), ādas slimību gadījumā, brūču dziedināšanai, pārliekas uzbudināšanās gadījumā.

Dziedniece Silvija Pumpure “Dzirkstelei” skaidro, ka to, vai ūdens avotā ir dzīvs vai nedzīvs, nosaka pēc avota tecēšanas virziena, nevis pēc noteiktām dienām kalendārā, tā tiek rakstīts kādā ”Facebook” rakstā.

Avotā smeltu ūdeni uzlādēt un padarīt dzīvu var arī dziednieks. Viņa saka “Latvijā ļoti maz ir dzīvo avotu”.

KAS IR DZĪVAIS JEB SVĒTAIS ŪDENS UN KĀ TO LIETOT?

Tajā pašā laikā dziedniece piekodina: “Ir jābūt ļoti uzmanīgam ar dzīvā ūdens lietošanu. Ja cilvēks pirms tam nav garīgi attīrījies un, nedod Dievs, ir sastrādājis cūcības, tad izdzerta pusglāze dzīvā ūdens var vilkt uz zārka pusi. Tātad vajag vispirms garīgi attīrīties.
Baznīcā svētīto ūdeni tāpat var lietot tikai tāds cilvēks, kam atlaisti grēki. Neattīrītam cilvēkam pēc šāda ūdens iedzeršanas var kļūt slikti.

Dzīvo ūdeni faktiski pielieto mazās devās, pat tikai pilienos. To dzert krūzēm nevar, kā dažs gribētu katru rītu.”

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru