Visdrošākie veidi, kā veiksmīgi tikt vaļā no pelējuma

Ūdeņraža peroksīds jeb pārskābe
Šī ir viena no visizplatītākajām metodēm, kuru izmantoja pat mūsu vecvecāki – tā ir 3% ūdeņraža pārskābe. Lai pagatavotu ļoti iedarbīgu līdzekli, jums būs nepieciešama dzeramā soda, etiķa esence, tad vēl viena ēdamkarote ūdeņraža pārskābes. Ielejiet šo maisījumu trauciņā ar izsmidzināmu uzgali, lai pēcāk vienmērīgi izsmidzinātu šo maisījumu uz pelējuma skartajām zonām.

Etiķis
Etiķa antiseptiskās īpašības ir zināmas daudziem, taču reti kurš zina, ka ar tā palīdzību iespējams tikt vaļā no pelējuma. Apmēram pus glāzi etiķa pārlejiet trauciņā ar izsmidzināmu uzgali un izsmidziniet to uz pelējuma skartajām zonām. Pēc stundas apstrādāto virsmu vajag kārtīgi noberzt, bet vēl pēc tam apstrādāt ar citrona sulu.

Tējas koka eļļa
Tas nav lēts līdzeklis, taču ļoti iedarbīgs gan. Maisījumu var ļoti viegli pagatavot: divas tējas koka eļļas tējkarotes lejiet glāzē ūdens. Atkal būs nepieciešams trauciņš ar izsmidzināmu uzgali (pirms lietošanas pudeli ar maisījumu nepieciešams sakratīt). Pēc tam, kad būšiet apstrādājuši virsmu un tā būs nožuvusi, ar sausu, tīru lupatiņu vai švammīti kārtīgi notīriet to.
Citrusaugļu sēklu ekstrakts
Ja jums labāk patīk dabīgie līdzekļi bez ķīmiskām vielām, tad citrusaugļu sēklu ekstrakts būs tik pat labs, kā iepriekš minētie paņēmieni. Maisījuma pagatavošanai būs nepieciešami vien 20 pilieni ekstrakta uz divām glāzēm ūdens. Apstrādājiet ar šo līdzekli virsmas, ļaujiet tām nožūt. Gala rezultātā atliks vien apstrādāt virsmas ar sausu švammi.

Dzeramā soda
Tā vien šķiet, ka soda ir atbilde visām problēmām. Šī produkta lietderību nav iespējams salīdzināt ne ar ko citu. Ir zināms, ka soda tiešām spēj cīnīties ar pelējumu, tam būs nepieciešams sajaukt kopā sodu, etiķi un ūdeni. Apstrādājiet ar šo līdzekli virsmas, ļaujiet tām nožūt, pēcāk notīriet.

avots

Pievienot komentāru