Visspēcīgākais pilnmēness sāksies 2020. gada 31. oktobrī. Pastāstīsim ko labāk šajā laikā darīt un ko labāk atstāt priekš vēlāka laika

Māja. Šajā posmā ir labi veikt mājas darbus vai uzkopšanu, bet tā, lai saziņa ar ģimenes locekļiem būtu samazināta līdz minimumam.

Radošums. Šis periods radošo profesiju cilvēkiem ir ļoti produktīvs, viņiem būs viegli realizēt kādu no savām idejām un projektiem.

Darbs. Šajā periodā labāk ir atlikt visus svarīgos pasākumus, labāk, ja jūs tos atliekat uz vairākām dienām līdz Jaunā Mēness beigām. Biznesā reklāma un publiskā uzstāšanās darbosies labi.

Lasi vēl: Kāpēc cilvēki reizēm savus suņus mīl vairāk nekā citus cilvēkus. Psihologs atklāj detaļās par šādiem cilvēkiem un to uzvedību

Veselība. Visas medicīniskās iejaukšanās un operācijas arī jāatliek uz labvēlīgāku periodu. Smagas fiziskās aktivitātes tagad ir labāk samazināt līdz minimumam, īpaši tām personām, kurām ir tendence uz paaugstinātu asinsspiedienu. Arī zāļu lietošanu labāk atlikt, pastāv zāļu blakusparādību risks.

Avots:

vesiskitim

COMMENTS

Pievienot komentāru