Visspēcīgākais pilnmēness sāksies 2020. gada 31. oktobrī. Pastāstīsim ko labāk šajā laikā darīt un ko labāk atstāt priekš vēlāka laika

Gaidāmais pilnmēness būs viens no spēcīgākajiem un bīstamākajiem 2020. gadā. Zilais mēness būs Aunā 2020. gada 31. oktobrī.

Mēness Auna zīmē

Šis ir ļoti aktīvs, notikumiem bagāts periods. Cilvēks kļūst proaktīvs, visas lietas, kas nesen ir uzkrājušās, saņems spēcīgu stimulu īstenošanai. Auna zīmes enerģija palīdz atklāt iekšējo potenciālu, tā palīdz cilvēkiem, kuri ir neizlēmīgi vai pieticīgi.

Mēģiniet kontrolēt sevi saziņā. Esiet piesardzīgs ar nepārdomāti izrunātiem vārdiem, jo ​​tie var nopietni kaitēt jums un jūsu ģimenes locekļiem.

Jūs varat droši sākt gan jaunus, gan pabeigt sen plānotus plānus. Šajā dienā viņi noteikti izdosies, taču jums jāatceras viena iezīme – šī diena. Projektam nevajadzētu ilgt ilgu laiku, ideālā gadījumā vienu līdz trīs dienas.

Ilgtermiņa projekti nebūs veiksmīgi: enerģijas ir daudz, bet tas tiek patērēts ļoti ātri. Labāk tagad nedarīt monotonu darbu.

Būtu jāatliek finanšu darījumi, investīcijas vai lieli pirkumi.

Atpūta ir piemērota gan aktīviem, gan pasīviem: jūs varat skatīties filmu vai doties ceļojumā. Labi pavadīta diena dabā vai pastaigas palīdzēs nomierināties.

Attiecībās ar citiem ir liela spriedze, tas attiecas gan uz biznesa, gan personisko sfēru. Tagad ir ļoti viegli uzliesmot sīkuma dēļ: mēģiniet kontrolēt sarunu tēmas.

Izvairieties no matu griešanas un krāsošanas. Tagad matiem ir noderīgi veikt medicīniskas procedūras.

15 Mēness diena

15. Mēness dienai simbols ir Čūska un Šakālis. Viņi atklāj maldināšanu, ilūzijas, kārdinājumus un mirstīgos grēkus. Šīs dienas akmeņi ir ahāts, strūkla un morions. Jūs varat izmēģināt jaunu diētu, lai aizsargātu savu astrālo ķermeni un karmu.

Šajā dienā ieteicams ievērot askētismu visās tās izpausmēs. Diena ir nelabvēlīga jebkuram jaunam biznesa un darba projektam. Šodien būs viegli pierunāt uz nelabvēlīgiem sadarbības noteikumiem.

Šīs nakts sapņi var būt pravietiski, un dienas laikā jūs varat uzticēties savai intuīcijai. Ja šajā Mēness dienā ir pilnmēness, tad nākamā Mēness fāze būs ļoti aktīva un nemierīga.

Varat:

pamēģināt jaunu diētu;

Nav vēlams:

Jauni projekti un jauna darbavieta;

Asi ēdieni, karstās uzkodas;

Pilnmēness

Pilnmēnesim ir maksimālais enerģijas pieaugums, tas sasniedz maksimumu. Tas atspoguļojas visās mūsu dzīves jomās. Ar šādu enerģijas lādiņu jums jābūt uzmanīgam, tas spēj ne tikai radīt, bet arī iznīcināt.

Skaistums. Labi darbosies skaistumkopšanas procedūras, kuru mērķis ir ādas attīrīšana. Arī šajā posmā jūs varat veikt matu griezumus un matu krāsošanu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru