Zīmes, kuras ir obligāti jāievēro… paskaties apkārt!

Šīs zīmes mums sūta Augstākie spēki, taču mēs tās nemaz nepamanam. 

Lasi vēl: ”Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikumi kā palielināt euro sev maciņā. Viņš uzsver, ka…

1.Ejot pa ielu un ieraugotzemē spalvu, paceliet to un aiznesiet uz mājām.

Jūs varat to ielikt vāzē, varat to piekarināt vai pat vienkārši kaut kur nolikt. Tas ir spēcīgs amulets, ko jums uzdāvināja debesis. Pievērsiet uzmanību šādiem Garu atsūtītām zīmēm.

2.Vāciet akmeņus no upēm.

Tiem ir spēcīgs spēks, enerģija!

3.Lai uzlādētos no saules enerģijas, ir nepieciešams, lai saule būtu 45 grādu leņķī no horizonta.

Ir jāsaliek abu roku īkšķus un rādītājpirkstus, lai izveidotu trīsstūri un jāskatās uz sauli caur šo trīsstūri. Tad enerģija iekļūs jūsu ķermenī maksimālā daudzumā!

4.Mēģiniet palīdzēt citiem ar visiem saviem spēkiem.

Ja nevarat iepriecināt, tad vismaz nekaitējiet citiem.

5.Rūpējieties par savu dzīvību, neuzņemieties risku dzīvības-nāves līmenī …

Nāve var pajokot, bet joki tai ir plakani un vulgāri.

6.Ejiet uz priekšu un neatskatieties!

Tas, kas bija, to atstājiet, visam ir sava mācība;to, ko tev kādreiz vajadzēja, var palaist brīvībā.

7.Grūtības … formalitāte!

Nopietnas grūtības ir nopietna, bet – formalitāte! Tur augšā ir debesis, to dažreiz nevar redzēt aiz mākoņiem, bet tad ir vērts piepūlēties (iesēsties lidmašīnā), un ieraudzīt aiz šiem mākoņiem tas pašas zilas debesis. Mieru visiem!

  1. Lai pietuvotos sapnim, dažreiz ir pietiekami spert vismaz vienu soli.

Nebaidieties no grūtībām, tie vienmēr ir un būs. Baltu ceļu jums un visiem jūsu centieniem!

  1. Jūsu primārajam morālajam principam vajadzētu būt atteikumam kaitēt jebkurai radībai.

Šim principamjūsu dzīvē ir jābūt nelokāmām: “Es nekad nevienam nekaitēšu”. Padomājiet par to …

  1. Kad jūs kļūsiet par dzīvo būtņu laimes avotu, jūs kļūsiet par vislaimīgāko cilvēku.

Bet, ja jūs kļuvātpar citu radību ciešanas avotu, jūs būsiet pirmā, kura kļūs nelaimīga. Padomājiet par to …

11.Vismaz stundu dienā veltiet klusumam …

Klusums jums ir vajadzīgs tik pat lielā mērā kā saskarsme.

12.Spēja mīlēt ir augstākais, kas ir uz zemes.

Protiet mīlēt ikvienu, pat savus ienaidniekus!

13.Nemetiet atkritumus dīķos.

Nekādus. Ūdens gars var stipri saniknoties. Lai pielabinātu ūdens garu, jūs varat iemest ūdenī maizi, pienu, monētas.

14.Parasti mēs atmināmies savu pagātni kā zelta laikus, zelta dieniņas.

Tā ir kļūda. Ir ļoti svarīgi saprast, ka katrs mirklis jūsu dzīvē, tagad un tūlīt, ir tie paši, visīstākie  zelta laiki.

15.Ir ļoti vienkārši radīt iemeslus ciest, bet nav viegli radīt iemeslus būt laimīgam.

Lai sadedzinātu lielu māju, nav nepieciešams mācīties, pat bērni to var izdarīt. Bet, lai uzbūvētu jaunu,lielu, skaistu māju, jums ir ļoti daudz jāzina. Padomājiet par to.

16.Vasaras saulgrieži ir visaugstākais punkts Saules debess aplī.

Sasniedzot savu maksimumu, Saule atdod mums visu savu spēku. Ir labi pavadīt šo dienu kaut kādā omulīgā vietā pie ūdens. Peldēšana upē, ezerā kļūs par attīrošu procedūru. Tāpat jūs varat apgādāties ar ūdens krājumiem no akas, avota– ūdens šajā laika periodā tiek uzskatīts par ārstniecisku.

17.Absolūta reliģija un ticība neeksistē, tāpat kā neeksistē visnepatiesākā un vissliktākā reliģija, Dievs visiem ir viens.

Tāpēc dzīvojiet saskaņā ar jebkuru reliģiju, kuru vēlaties, bet atcerieties ļoti svarīgos baušļus: dzīvojiet pēc sirdsapziņas, cieniet savus senčus, mīlējiet.

  1. Ja jums ir mērķis izmainīt pasauli, vispirms izmainiet sevi.

Iemācieties pārvaldīt prieka enerģiju un mīlestības enerģiju. Tie ir galvenie momenti un galvenie piedzīvojumi cilvēka dzīvē.Smaidam, smiekliem un priekam ir milzīgs spēks. Kad jūs to sapratīsiet un pieņemsiet, jūs atklāsiet sev “mīlestību”.

19.Savvaļas kokiem nav vietas dārzā.

Viņiembūs labi puķu dārziņā mājas priekšā, pie vārtiem vai pie vārtiņiem. Ja zemes gabals ir liels (vairāk nekā 2500kvadrātmetri), tad savvaļas kokus var stādīt gar visu žogu vai kā dzīvžogu. Savvaļas koki traucē kultivēto augu augšanai: haoss cīnās ar kārtību. Piemēram, bērzsizvelk mitrumu no augsnes 30 metru robežās, bet eglei vispār sakņu sistēma parasti ir pie pašas zemes virsmas un jo augstāka ir egle, jo vairāk barības vielas tā savāc no apkārtējās zemes platības. Turklāt egle, tāpat kā ozols, piesaista zibeni.

20.Sanesiet mājās bērzu zarus.

Daļu no tiem ielieciet vāzē, lai dekorētu māju, tas radīs gaišu un labu mājas gaisotni. Dažus zariņus salauziet sīkos gabaliņos, tikai neizmantojiet ne nažus, ne šķēres. Zariņu gabaliņus ielieciet māla vai stikla traukā un pārlejiet tiem verdošu ūdeni; paturiet vismaz 3 stundas. Ja mājās ir citrona vai apelsīna miziņa, to arī pievienojiet šķidrumam. Pēc dažām stundām iemērciet šajā šķidrumā vates vai marles tamponu un noslaukiet sevi pēc vakara vannas. Jūs noteikti sajutīsiet efektu.

21.Ir ļoti labsteiciens: “Dots devējam atdodas.”

Pēc iespējas, mēģiniet dot naudu maznodrošinātiem un trūcīgiem. Nav svarīgi, cik lielu summu dosiet, svarīgs ir pats process.

22.Dzīve ir tik ļoti īss laika posms.

Netērējiet to lamāšanai un asarām, rupjiem vārdiem un alkoholam! Jūs varat darīt labu, dzemdēt bērnus, atpūsties un darīt daudzas citas patīkamas lietas!

23.Lietus …

Tas var pārvaldīt cilvēka  jūtas un emocijas… var atgādināt tam par kaut kādiem viņa dzīves brīžiem … vai otrādi – var “nomazgāt” visas atmiņas. Lietus spējattīrīt. Kad viss ir ļoti slikti … es eju un vienkārši stāvu zem lietus …

24.Ja jūsu mīļākais cilvēks sadusmojas uz jums, ja jūs neesat vainīgi – apskaujiet viņu un turiet viņu ļoti cieši, līdz viņš nomierināsies.

25.Cieniet savus senčus, neatkarīgi no tā, kādi viņi bija.

26.Ja sirdī jūtaties slikti un jums ir bezspēks, vienkārši dziediet …

Dziediet jebko, ko sirds vēlas. Dažreiz tā arī gribizrunāties …

27.Cieniet ikvienu cilvēku un neuzvedāties augstprātīgi ne ar vienu, pat tad, kad jūs kādam palīdziet.

Tas ir ļoti slikti. Ja parādās egoisms, lielummānija,vajadzētu sasisties pret zemi un nokāpt no debesīm, savādāk no tā neiznāks nekas labs.

  1. Atcerieties mirušos.

Lai kādi viņi nebūtu dzīvē, viņi ir prātīgāki nekā jūs, Gari vēlāk palīdzēs jums. Uzcepiet pankūkas, plācenīšus, dodieties uz baznīcu …

29.Vienmēr atcerieties: vispareizākā reliģija neeksistē, vispareizākās ticības nav, tapāt neeksistē visgudrākie viena vai otra kulta priesteri.

Dievs ir viens. Dievs ir – kalnu virsotne, bet dažādas ticības un reliģijas ir – dažādi ceļi, kuri ved uz šo virsotni. Lūdzieties tam, kam vēlaties, bet ziniet, ka jūsu galvenais mērķis nav būt bez grēkiem, bet sasniegt un pazīt Dievu.

  1. Ja jūs nolemjat kaut ko darīt, tad nešaubieties un uzticieties sev.

Bailes liek jums atkāpties no pareizā ceļa, jo tas arī ir galvenais visa ļaunuma instruments. Pie tā, nepazaudējiet cerību, ja jums kaut kas nesanāca no pirmās reizes. Katra mazā uzvara pietuvina mūs Lielai uzvarai.

  1. Atcerieties vienu ļoti svarīgu lietu dzīvē: ikviens saņem to, ko viņš ir pelnījis.

Neļaujiet problēmai piekļūt savai Dvēselei, savām domām, tad šī problēma nesasniegs jūsu ķermeni.

32.Patiesa mīlestība vienmēr ir brīva.

Pirmā vampirisma pazīme ir tāda, ka mīļais cilvēks kāda nezināma iemesla dēļ ir palicis vienaldzīgs pret jums, bet turpina izmantot jūsu jūtas, t.i. jūs redzat, ka viņam ir patīkami, un viņš mudina jūs vēl un vēl pierādītviņam savu mīlestību, tad jums jāsākrūpīgi analizēt jūsu attiecības. Un, ja jūs sapratīsiet, ka palikāt atkarīgs, jums jāsāk no tās atbrīvoties. Jo, galu galā, atkarība nav mīlestība, un tai nav nekādas vērtības.

33.Neviena burvestība nevar likt cilvēkam mīlēt kādu, kas viņam ir vienaldzīgs.

Pieburšana tikai piesaista upuri tā iniciatoram, liekot viņam sajust neapzinātu diskomfortu, mēģinot pamest otru cilvēku vai kaut kā pārtraukt attiecības. Galu galā, šis diskomforts noved cilvēku līdz izmisumam, atņem viņam veselību un rada naidu pret pieķeršanās objektu. Nemēģiniet jokot  ar pieburšanas maģiju. Jūs varat iznīcināt cilvēka dzīvi, bet pēc tam arī savējo. Es jums novēlu lielu īstu mīlestību!

34.Dzīve var pagriezties pret jums, var novērsties no jums, taču ļoti nedaudzi cilvēki saprot, ka jūs pats liekat tai griezties.

Visas sliktas domas pret citiem vēršas pret jums. Visa skaudība arī, galu galā, atgriežas pie jums. Bet kāpēc jums to vajag? Dzīvojiet mierā un saticībā … apskaust nedrīkst, un arī nevajag .. Nu labi, ir tā, ka tam cilvēkam ir liels auto, bet viņa ģīmis taču no tās mašīnas labāks nepaliks… Zelts vispār ir netīrs metāls, tam nav ko apskaust. Smaidiet biežāk, un jums pasmaidīs garāmgājēji, tuvie cilvēki un pat pati dzīve.

35.Ja vēlaties, lai jūs ciena, cieniet citus.

Uz labumu atbildi ar labu, uz ļaunumu atbildi ar vienaldzību. Cilvēks, kurš nodarījis jums ko  ļaunu, vairāk cieš no tā ka jūs tam nepievērsiet uzmanību.

36.Nekad nedzeriet alkoholu.

Alkohols iznīcina ķermeni, smadzenes un dvēseli. Alkohols tiešām nogalina, nedariet muļķības.Ejiet uz pirti, lai atslābinātos, dziediet dziesmas, lai papriecātos, dzeriet tēju, lai atrastu kopīgu valodu, bet lai tuvāk iepazītu sievieti, var, galu galā izmantot konfektes.

37.Ja jums ir slikts garastāvoklis, nebojājiet garastāvokli citiem.

Viņi to nav pelnījuši.

38.Ja jums sāp sirds, apsēžaties jums ērtākā pozā, pacenšaties negulēt.

Elpojiet dziļi un mēģiniet, stipri spiežot, masēt delnas centru ar mazo pirkstiņu galiem. Ir ieteicams taisīt tādu masāžu līdz sajutīsiet sāpes, ne retāk kā vienu reizi 2 dienās 10-15 minūtes.

39.Meklējot savu otru pusīti, nekad nevienā neklausieties.

Viņi teiks: ne tāda seja, ne tāds augums, ne no privileģētās kārtas….. Klausiet tikai savai sirdij un domājiet ar savu galvu, nevis ar to, kas ir zemāk.

40.Smaidiet, smaidiet biežāk un dāviniet smaidus garāmgājējiem!

Tas dos spēku un enerģiju jums un jūsu sarunu biedram.

41.Cieniet un vērtējiet savu un citu cilvēku personīgo telpu.

Nekad netuvojieties svešiniekiem pārāk tuvu, tas ir bezkaunīgi, un viņi var sajust diskomfortu enerģētiskajā līmenī …

42.Nekad neko nenožēlojiet, tam nav jēgas.

Viss, kas notiek, notiek pēc Garu gribas un viss iet uz labo pusi.

43.Akmeņus, kas izskatās pēc dzīvniekiem, nedrīkst pacelt tapāt vien, bez speciālās ceremonijas, pretējā gadījumā jums var būt nepatikšanas.

Ja jūs atradāt šādu akmeni un nolēmāt to pacelt un paņemt līdzi, tad vispirms pajautājiet garam – saimniekam, vai drīkst to darīt, kā arī uzdāvinājāt viņam kaut ko. Tad pārklājiet akmeni uz zemes ar baltu audumu …

44.Lai pasargātu sevi no sliktas ietekmes internetā, savam profilam jānobildējas uz uguns vai dūmu fona, tad informācijas nolasīšana ir ļoti maz ticama.

45.Smēķēšana.

Divi mūki sēdēja pie ieejas templī un smēķēja. Viens otram jautā: “Meistars atļāva tev smēķēt templī, bet man nē … Kāpēc tā?” Otrs atbild: “Bet kā tu viņam prasīji?””Nu … Meistar, vai es varu smēķēt meditācijas laikā? Un viņš asi atbildēja – NĒ!””Re..bet es pajautāju, vai es varu meditēt smēķēšanas laikā? Un viņš atbildēja – JĀ…”(Šo līdzību man izstāstīja viens Ošo skolnieks Indijā).Jūs varat dažādi uztvert smēķēšanu, un ietekme būs attiecīga. Labāk, protams, nesmēķēt, bet, ja jūs smēķējāt un neesat gatavinomest, nelasiet to, kas ir rakstīts uz cigarešu iepakojumiem, jo tā ir sevis ieprogrammēšana uz saslimšanu. Nesmēķējiet pēc ieraduma pa paciņai dienā, bet tikai tad, kad vēlaties … Un tik ilgi, cik vēlaties. Neuztveriet smēķēšanu kā kaitīgu ieradumu, kas jūs nogalina, un smēķēšanas radītais kaitējums patiešām būs mazāks.

46.​​Klausoties labu mūziku, jūs attīriet sevi no negatīvās enerģijas, kas uzkrāta dienas laikā.

Mūzika ir sava veida meditācija, kas ir spējīga palīdzēt jums nākt pie prāta un ieviest harmoniju jūsu dzīvē.

47.Lai vieglāk elpotu, lai nespiež sirds, protiet raudāt …

48.Ja jūs strīdaties ar kādu cilvēku,un viņš runā sliktas lietas, nolādē jūs, un jūs sākat justies slikti, jūs varat atgriezt viņam teikto (atgriezt cilvēkam to negatīvo, ko viņš sūtīja jums), skaļi izrunājot “tevis teiktais tev uz pleciem, tavas domas lai sabojā tev, ***vārds**, omu”.

49.Jūsu spēks ir jūsu domās.

Dusmojoties, nekad nedomājiet slikti par mīļoto cilvēku, citādi jūs, paši to negribot, varat piesaukt viņam nelaimi. Domas ir viens no slēpto apziņas enerģijas avotiem. Katra doma rada darbību, ja ne jūs pašos, tad pasaulē kopumā.

50.Lai cilvēki nāktu jums klāt, ejiet viņiem pretī!

Esiet nesavtīgi, tas dos jums spēku, enerģiju un varbūt tas palīdzēs jums nākamajā dzīvē, bet jebkurā gadījumā tas ietekmēs jūs pozitīvā veidā, taču nejauciet patiesu altruismu ar savtīgo  (es domāju, ka jūs saprotat mani …)

51.Ja jūtat, ka situācija ir bezizejas,paceliet savu roku augstāk, tad strauji atlaidiet to ar vārdiem “Lai tas dodas uz …” un padomājiet vēlreiz! Kā Dižens teica, “pat ja tevi apēda, tev ir divas izejas”.

52.Iemācieties mīlēt, iemācieties neapvainoties, bet ja apvainojaties, tad jāspēj ātri piedot!

Esiet laimīgi, mīliet viens otru!

53.Kad sieviete pērk produktus, viņa nopērk laimīgas dienas savai ģimenei nākotnē.

Katrs svaigs, skaists, nogatavojies un patīkami smaržojošs dārzenis vai auglis– tā ir viena laimīgās un mierīgās dzīves diena šajā ģimenē. Vīrietim, no savas puses, ir jānodrošina sievieti ar naudu, ​​lai viņa varētu izvēlēties vislabākās kvalitātes produktus. Ģimene, kas taupa uz pārtikas produktiem, kļūst nabadzīga un nelaimīga, jo ietaupot uz kvalitatīviem produktiem, jūs ietaupiet uz savu radinieku laimi.

avots

Pievienot komentāru