Zodiaka zīmes, kuru dzīves izmainīsies uz labo pusi 2018. gada decembrī; Uh, kas tik jums gaidāms!

Strēlnieks

Decembris uzdāvinās Strēlniekiem lieliskas karjeras izaugsmes iespējas, un pat pirmssvētku dienas tam nebūs traucēklis. Pirmajā decembra pusē labāk nostiprināt iegūtās pozīcijas, bet otrajā pusē (sākot ar 13. decembri), ķerties klāt jaunu projektu un ideju realizācijai, kurus piedāvās vadība. Nekādā gadījumā nešaubies par saviem spēkiem! Vairāk komunicē ar kolēģiem, tas palīdzēs iegūt nepieciešamo informāciju un samazinās riska iespējamību.

Pilnīgi iespējams, ka tavā apkārtnē parādīsies sieviete, kura vai nu sekmēs panākumus, vai, tieši pretēji, tam visādi traucēs. Jebkurā gadījumā saglabā mieru un takta sajūtu. Tavs šarms šobrīd ir lielāks nekā jebkad agrāk. Iespējas uz izmaiņām privātajā dzīvē arī ir augstas. Rīkojies mierīgi un neļauj vaļu emocijām, lai neaizbiedētu to, kas tev patīk.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram būs iespēja pamanīt, ka viņam apkārt ir interesanti, gudri un izcili cilvēki. Tieši tādi, ka viņi paši! Kolektīvs, kurā tu strādā, kļūs par vietu, kas sekmēs decembra panākumus. Svarīgi sev apkārt savākt cilvēkus, ar kuriem tev būs ne tikai komfortabli strādāt, bet arī vienkārši patīkami un no sirds parunāt.

Darbs būs vērtīgs, ja komandā ir līdzīgi domājoši cilvēki, ar kuriem tu atradīsies uz viena viļņa, Smagais kopīgais darbs drīz sniegs rezultātus, un mēneša otrajā pusē tu vari sagaidīt labu prēmiju vai algas pielikumu. Veltot visus spēkus darbā, neaizmirsti par pirmssvētku steigu un vajadzību organizēt svētkus, lai paaugstinātu savu garastāvokli un komandas garu.

Lasi vēl: Vai drīkst mājās novietot eglīti? Lūk, cik stingra nostāja ir Islāmu valstīs!

Galu galā tev būs ilgstoši jāstrādā ar šiem cilvēkiem, tādēļ labāk ir uzreiz izveidot labas un draudzīgas attiecības. Un svētki tam ir lielisks iemesls! Šajā periodā labāk pārāk stingri nesekot savām kaislībām, jo tās dumposies vairāk nekā jebkad agrāk.

Zivis

Decembrī Zivis sajutīs pārliecību par sevi un saviem spēkiem, un varēs viegli tikt galā ar darbu, kurš vēl iepriekšējā mēnesī šķita grūts. Ja tev ir vēlēšanās kardināli izmainīt savu dzīvi, visas iespējas ir tavās rokās. Atliek tikai gribēt! Izrādi savas līdera īpašības, kuras ilgstoši nebija aktīvas, un tevi sagaida karjeras izaugsme. To pamanīs ne tikai priekšnieks.

Iespējams, ka tev tiks piedāvāts vadīt projektu, ieņemt vadītāja amatu vai pakāpties pa karjeras kāpnēm. Tiks novērtēti arī radošo profesiju pārstāvji. Uzdrošināsies, jo tagad tavs darbs tiks novērtēts! Panākumi finanšu jomā sekos karjeras un profesionālajai izaugsmei. Iespējamas izmaiņas arī privātajā dzīvē, un var izrādīties, ka tava otrā puse ir kaut kur ļoti tuvu tev un jūs jau sen esat pazīstami. Tāpēc labi apskaties apkārt!

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru