Zodiaka zīmes, kuru dzīves izmainīsies uz labo pusi 2018. gada decembrī; Uh, kas tik jums gaidāms!

Laimīgie!

Jaunava

Jaunavas tuvojas sapratnei par to, ko viņas vēlas no dzīves, kādi cilvēki ir apkārt, un kādus soļus jāveic nākotnē. Dzīvē būs piepildīta ar jauniem notikumiem, cilvēkiem un perspektīvām. Dažiem šīs zīmes pārstāvjiem pavērsies jaunas iespējas karjerā, biznesā un tas būs stimuls nomainīt darbu vai uzsākt savu biznesu.

Idejas labāk realizēsies decembra otrā pusē, kad Merkura kustība atkal kļūs taisna. Pēdējā ziemas mēnesī Jaunavām gaidāmas lieliskas iespējas pavadīt laiku ar draugiem, kā arī izbaudīt romantisku sabiedrību. Nepieciešamas ieskatīties, kādi cilvēki ir līdzās, jo pilnīgi iespējams, ka attiecības ar kādu no draugiem var pāriet jaunā līmenī. Decembrī Jaunavas var iegūt jaunas pazīšanās, kas var radīt siltas un gaišas jūtas.

Skorpions

Decembrī Skorpioni beidzot sapratīs, ka iedvesmas avoti atrodas pavisam tuvu un vispirms tie ir jāmeklē tuvākajā apkārtnē – starp draugiem un mīļotajiem cilvēkiem. Tu sapratīsi, ka apkārt esošajiem cilvēkiem ir nepieciešama tava enerģija un mākslinieciskais piegājiens, un tas dos papildus spēkus un pacels pašnovērtējumu. Tieši pēdējā gada mēnesī Skorpioni var iegūt nozīmīgu naudas summu, turklāt finanšu avots var būt pilnīgi negaidīts.

Sponsori var parādīties otrā mēneša pusē. Sponsoru parādīšanās dos iespēju beidzot realizēt senas ieceres! Skorpioniem, kuri meklē darbu, tiks atvērtas durvis visdažādākajās kompānijās. Šajā laikā Skorpioni izstaros enerģiju, kurai reti kurš varēs stāties pretī. Arī privātajā dzīvē nebūs miera no pielūdzējiem, kas vēlēsies iekarot Skorpiona sirdi. Izdarīt pareizo izvēli – lūk, tas ir viss, ko atliek izdarīt pašiem Skorpioniem!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru