Zvaigžņu lietus 2019. gadā; 2019. gadā novērosim to visai bieži

Drakonīdas oktobrī

Ļoti īsa, bet intensīva meteoru plūsma, kurai cauri iziesim laikā no 6. līdz 10. oktobrim. Iespējams, ka 2019. gadā sagaidīsim nevis zvaigžņu lietu, bet gan spēcīgas lietavas. Drakonīdām piemīt īpaša enerģētika. Šīm meteorītu lietum piemīt apslēpts potenciāls, kas atklājas nemanot. Laikā no 6. līdz 10. oktobrim jūsu dzīvē var notikt izmaiņas, kuras varēsiet saskatīt krietni vēlāk.

Leonīdas novembrī

Tuvojoties Zemei, Tempela – Tatla komēta rada neticami spēcīgu meteoru plūsmu, turklāt šī parādība novērojama tikai reizi 33 gados. Leonīdu plūsmas vērojamas pirms saullēkta, un no astroloģiskā viedokļa tām piemīt neticams spēks – Leonīdas simbolizē savdabīga pāreju no viena cikla uz citu. Lai gan katru gadu 17. novembrī cilvēkiem paveras jaunas iespējas, šī diena lieliski piemērota svarīgu lietu uzsākšanai un jaunām iepazīšanām.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji visu mūžu pavada zem Sargeņģeļa spārniem

Geminīdas decembrī

Par pēdējo spilgtāko un svarīgāko meteoru plūsmu 2019. gadā kļūs Geminīdas, kas apciemos mūs laikā no 4. līdz 17. decembrim. Ziemeļu puslodes iedzīvotāji varēs novērot līdz pat 150 meteoriem stundā. Šī parādība nozīmē, ka decembra pirmajā pusē jaunas iepazīšanas sniegs cilvēkiem daudz pozitīvu emociju. Šis būs laiks saskarsmei, savstarpējai palīdzībai un kolektīvajam darbam. Astrologi iesaka pievērsties mājas lietām un atpūtai.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru