Zvaigžņu lietus 2019. gadā; 2019. gadā novērosim to visai bieži

Tā saucamais zvaigžņu lietus ir viena no svarīgākajām parādībām astronomijā un astroloģijā. 2019. gadā novērosim to visai bieži, tieši tāpēc ir svarīgi zināt, kad un kā tieši tā ietekmēs mūsu dzīvi.

Kvadrantīdu plūsmu piedzīvojām jau janvārī

Saskaņā ar oficiālo meteoru plūsmu kalendāru, pirmo spēcīgo zvaigžņu lietu piedzīvojām jau 2018. gada beigās un 2019. gada sākumā. Tieši šī Kvadrantīdu plūsma ir atbildīga par daudzajām pozitīvajām pārmaiņām mīlestības jomā, ko piedzīvosim šī gada sākumā. Astrologi sauc Kvadrantīdas par jauninājumu un dinamikas plūsmu.

Lirīdas aprīlī

Šī meteoru plūsmu savu maksimumu sasniegs laikā no 14. līdz 30. aprīlim. 23. aprīlī gaidāms lielākais Zemes atmosfēru sasniegušu komētas G1 Tečere daļiņu skaits. Tā ir viena no senākajām plūsmām, ko novēro jau 2000 gadu. Protams, kādreiz šī plūsma bijusi daudz intensīvāka. Astrologi uzskatīja, ka līdz ar šo meteoru plūsmu cilvēku dzīvēs ienāk apskaidrība, jaunas domas un idejas. Šī plūsma ir ļoti neparedzama, jo laiku pa laikam tā kļūst īpaši intensīva. Tiek uzskatīts, ka īpaši spēcīgās Lirīdas padara cilvēkus īpaši impulsīvus.

Akvarīdas maijā

Tiek prognozēts, ka savu maksimumu ar 60-65 meteoriem stundā šī plūsma sasniegs 6. maijā. Šajā dienā un arī maija sākumā cilvēci sagaida tikšanās ar slavenās komētas Halejas lauskām. Šo meteoru plūsmas ātrums ir vienkārši neticams – līdz pat 60 km/s, tieši tāpēc tā ir arī īpaši spilgta. Akvarīdu plūsmas ietekmē maija sākumā cilvēkus sagaida radošā apgaismība un veiksme darbā. Pieaugs intelektuālā aktivitāte. Veiksmīgi būs arī vērtīgi pirkumi, svarīgi darījumi un atbildīgu lēmumu pieņemšana.

Dienas Arietīdas jūnijā

Par dienas Arietīdām šī plūsma nosaukta tāpēc, ka lielākā daļa meteoru krīt tieši pa dienu. Neskatoties uz to, ka mums neizdosies novērot visu tās krāšņumu, šai plūsmai piemīt diezgan spēcīga enerģētika. Laikā no 6. līdz 10. jūnijam astrologi neiesaka spert nekādus svarīgus soļus mīlas un darba jomās. Īpaši tas attiecas uz 8. datumu. Astrologi iesaka izvairīties no impulsīviem lēmumiem. Šajā laikā labāk vairāk atpūsties un pavadīt laiku ar patīkamiem cilvēkiem.

Perseīdu plūsma jūlijā un augustā

Perseīdu laiks sākas jūlija vidū un beidzas augustā. Savu intensitātes maksimumu ar 120 meteoriem stundā šī plūsma sasniegs 12. augustā. No 10. līdz 15. augustam labāk ieklausīties savā sirdsbalsī. 12. datums ir paaugstinātas atbildības un izlēmības laiks.  Šis būs lielisks laiks plānošanai un jaunu ideālu meklēšanai. Pozitīvas būs arī jaunas iepazīšanas un romantiskās tikšanas.

Orionīdas oktobrī

Orionīdu plūsma palīdz cilvēkiem atpazīt likteņa zīmes. Šīm zvaigžņu lietum piemīt maģisks spēks, kas kalpo visiem, kas vēlas uzzināt savu nākotni.  Šajās dienās veiksmīgi būs dažādi rituāli un buršanās, zīlēšana. Šī ir viena no ātrākajām un spilgtākajām meteoru plūsmām, kas savu kulmināciju sasniegs 2. oktobrī. Interesantākais ir fakts, ka arī šī plūsma veidojusies no Haleja komētas lauskām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru