01.01. – janvāra spoguļdatums: piesaistām veiksmi, mīlestību un naudu jau gada sākumā

Pirmais janvāris – numeroloģijā ir ļoti svarīgs datums, tāpēc, ka tas tiek uzskatīts par spoguļdatumu. Šādās dienās valda īpaši radoša enerģija, kas palīdz piesaistīt veiksmi jebkurā jomā.

Šādas spēcīgas enerģijas dienās ir svarīgi saglabāt pozitīvu domāšanu, jo tas palīdz piesaistīt vēlamo. Ir skaidrs, ka šajā dienā valda skaitlis – vieninieks. Šis skaitlis ir atbildīgs par sākumu, motivāciju, darbību secību, reālismu un objektivitāti.

Kā piesaistīt mīlestību 01.01

Labākais magnēts mīlestībai šajā dienā būs dvēseles stāvoklis. Tiem, kas jau atraduši savu mīlestību, ir ieteicams pavadīt dienu kopā ar savu otru pusīti. Kopīgi darbi būs labākais veids, lai satuvinātos. Var izlasīt aizsardzības pantiņu, lai attiecības pasargātu no strīdiem un skandāliem visa ada garumā.

Tam tev būs nepieciešams apskaut mīļoto cilvēku (vai arī iztēloties kā to dari, ja viņš ir tālumā), un pie sevis jāskaita sekojošais: “Nepārstāt mīlēt, neatlaist, mūsu laimi saglabāt. Nenodot un neaizvainot – mīlestība uzvarēs problēmas.”

Šo sakāmo noskaiti trīs reizes. Tas būs noderīgs katra gada 1. janvārī, kā arī ikviena cita mēneša pirmajā datumā. Kopš seniem laikiem austrumu gudrie laulāto pāriem, kā arī tiem, kas meklē mīlestību, iesaku katru gadu pirmajā dienā valkāt sarkanās vilnas pavedienus. Sarkanais diegs šajā dienā piesaista daudz veiksmi mājai un cilvēku dzīvei.

Kā piesaistīt veiksmi gada sākumā

Fen-šuieksperti iesaka ieviest kārtību lietās un pārkārtot māju. Tas būs sava veida rituāls, kas ļaus Cī enerģijai brīvi pārvietoties pa māju.

Visas lietas un jauni sākumi tev un tavai ģimeni būs veiksmīgāki šī gada pirmajās divās vai trīs nedēļās. Pārkārtošanu obligāti veic pirmajā datumā.Šādai darbībai būs īpaši liela ietekme. Vieninieka maģija ir unikāla – tā svētī jebkuru enerģiski spēcīgu objektu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru