Numeroloģijas prognozes balstoties uz dzimšanas datumu: vai 2019. gads būs tev veiksmīgs?

Numeroloģija –lielisks instruments nākotnes prognozēšanai. Ar vienkārša aprēķina palīdzību ir iespējams uzzināt, vai 2019. gads būs tev veiksmīgs.

Iesākumā nepieciešams saprast, kāds būs gads kopumā: 2 + 0 + 1 + 9 = 12; 1 + 2 = 3. Vadošais skaitlis būs Trīs. Tas nozīmē, ka gads būs provokatīvs un nemierīgs. Gandrīz viss būs atkarīgs no cilvēkiem pašiem. Gaidāms, ka Trijnieks periodiski radīs gan jaunas problēmas, gan iespējas, bet lielākā atbildība par 2019. gadu gulstas uz pašu cilvēku pleciem.

Numeroloģijas aprēķins 2019. gadam

Tātad, 2019. gada skaitlis – 3. Bet, lai saprastu, kāds būs Jaunais gads konkrēti tev, nepieciešams noskaidrot savu skaitli. Saliec visus savus dzimšanas datumus. Piemēram, tu esi dzimis 14.08.1987. Tādā gadījumā tev sanāks sekojošs aprēķins: 1+4+0+8+1+9+8+7. Lai aprēķinu vienkāršotu, uzreiz pievieno skaitli 3. 1+4+0+8+1+9+8+7-3=35. Neaizmirsti skaitli sadalīt vēl sīkāk, līdz iegūsi viencipara skaitli. 3+5=8. Tātad šajā gadījumā konkrētās personas liktenīgais skaitlis būs 8. Ko nozīmē ikviens no cipariem, skaties zemāk.

Liktenīgo skaitļu atšifrējums

Vieninieks. Ja aprēķins parādīja, ka tavs skaitlis ir vieninieks, tad 2019. gads sola tev lielas iespējas finanšu un mīlas sfērā. Iznākums būs atkarīgs no tā, kā tu izturēsies problēmu un grūtību priekšā, ar kurām sastapsies ceļā uz sapni. Tu vari grūtības uztvert kā zaudējumu vai kā pārbaudi. Tev ir iespējas pārvarēt grūtības un izmantot iespējas, kuras dāvinās 2019. gads. Grūtos brīžos paļaujies uz intuīciju.

Divnieks. Tevi sagaida veiksme finanšu un darba sfērās. Ļoti iespējams, ka tev izdosies atrast sevi, atklāt savus talantus un noskaidrot savas stiprās puses, kuras tu agrāk neesi pamanījis. 2019. gads būs laiks, lai iegūtu laimi un piepildītu cerības. Jebkuras grūtības, ar kurām sastapsies ceļā, ir jāatrisina patstāvīgi.

Trijnieks. Šis būs gads, kurā būs gaidāmas uzvaras mīlestībā un jūtu uzplaukums. Iespējams tev izdosies atjaunot vecās attiecības, no jauna aizdegt jau nodzisušu kaisles liesmu, salīgt ar radiniekiem vai draugiem. Pats galvenais – nebaidies nākt pretī citiem cilvēkiem, jo tieši no tevis gaidīs pirmo soli, uz tevi liks daudzas cerības. Numerologi uzskata, ka šis gads būs tev pats produktīvākais mīlestības un savstarpējo attiecību ziņā.

Četrinieks. Šis skaitlis nozīmē, ka 2019. gads paies finansiālu iespēju ziņā. Lai pavairotu naudu, tev ir nepieciešams ar to apieties uzmanīgi, nepērc neko nevērtīgu un dārgu. Mīlestības jomā visam vajadzētu būt gludi un bez sarežģījumiem.

Piecinieks. Skaitlis 5 ir gudrības simbols. Ja tev  sanāca šis skaitlis, tas nozīmē, ka 2019. gadā būs jāpaļaujas uz dzīves pieredzi nevis uz intuīciju. Problēmu risinājums vienmēr būs kaut kur līdzās, tas būs diezgan vienkāršs un saprotams. Nav nepieciešams riskēt un mēģināt izkārtot sarežģītas shēmas, viss tāpat būs skaidri redzams. Visums būs tavā pusē, bet tas necietīs bezdarbību un slinkumu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru