10 istabas augi, kas atnesīs mīlestību jūsu mājās

Pārsvarā cilvēki uztver istabas augus kā dekora elementus. Savukārt tie ir spējīgi kļūt par jūsu veiksmes talismaniem un atnest jums mīlestību. Šajā rakstā mēs piedāvājam jums iepazīties ar augiem, kas spēs padarīt jūs laimīgus.

Antūrija jeb „vīriešu laime”

Šai puķei ir daudz dažādu nokrāsu. Tā slikti pacieš tiešos saules starus. Turklāt, lai uzturētu pietiekoši augstu mitruma līmeni, tā ir bieži jāsmidzina ar ūdeni. Toties tā garantē jums laimi un veiksmi mīlestībā.

Spatifīla jeb „sievietes laime”

To ir pavisam viegli audzēt, galvenais to katru dienu rasināt. Tautas ticējumi vēsta, ka šis augs spēj palīdzēt neprecētām meitām atrast savu otro pusīti.

Tiem, kas vēlas tikt pie bērna, ir visas iespējas kļūt par vecākiem, ja vien mājās būs šis augs. Turklāt ģimenē vienmēr valdīs pozitīva un labestīga gaisotne.

Sukulents Aihrizone jeb mīlestības koks

Istabas augs, kas izaug līdz 30 cm augstuma. Viņa interesantas lapas ar savu formu atgādina sirsniņas. Šis augs spēs darīt laimīgu ikvienu savu saimnieku.

Hibisks jeb Ķīnas roze

To lieliski raksturo lielie un skaistie ziedi. Šim augam ļoti patīk siltums, tomēristabas temperatūra nedrīkstētu pārsniegt 35oC.

Kalateja

Ļoti mazprasīgs augs. Šī puķe simbolizē ģimenes laimi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru