10 lietas, no kurām jāatbrīvojas pirms pavasara atnākšanas: atjauninām savu enerģētiku

  1. Ierastā vide

Bioenerģētikas eksperti iesaka sagaidīt pavasari pilnīgi jaunajā vidē. Nevajag uzreiz uzsākt pamatīgu mēbeļu pārbīdīšanu vai mājas dizaina pārplānošanu. Vienkārši samainiet vietām dažus priekšmetus, uzklājiet jaunu pārklāju, pārbīdiet krēslu, nopērkat jaunu statueti vai gleznu, kas uzlabos jūsu garastāvokli.

Ir svarīgi kārtīgi sakopt māju, atbrīvot skapjus no liekām mantām un bez mazākās žēlastības izmest ārā visu, ko sen neesat izmantojuši. Tas ne vien ļaus attīrīt jūsu mājokļa enerģētiku, bet arī padarīs jūsu sadzīvi ērtāku un mājīgāku, jūs varēsiet mierīgi atpūsties un uzkrāt spēkus.

5.Liekais svars

Ziema ir īsts pārbaudījums ne vien mūsu enerģētikai un garastāvoklim, bet arī mūsu ķermenim: to ietekmē krasas temperatūras maiņas, ziemassvētku pārēšanās, mazkustīgs dzīvesveids, saules gaismas un vitamīnu nepietiekamība. Ziemas laikā daudzi cilvēki uzkrāj liekus kilogramus.

Februāris ir labākais laiks, lai pievērstos sev, un savest kārtībā savu ķermeni: iegādājaties fitnesa centra abonementu, pakonsultējaties ar diētas speciālistu, sāciet ēst veselīgu un vitamīniem bagātu pārtiku.

6.Nepamatotas šaubas un bailes

Ja jums ir grūti patstāvīgi tikt galā ar uztraukumu, uzmācīgām domām vai kompleksiem, vēršaties pēc speciālista palīdzības. Neaizmirstiet, ka lielākā daļa jūsu šaubu r vienkārši nepamatota, tām lielākoties nav nekāda objektīva iemesla. Mēs vienkārši neticam saviem spēkiem un baidāmies no nezināmā. Tieši tāpēc speriet šo pirmo soli cīņā ar savām bailēm un šaubām.

7.Kaitīgi ieradumi

Ja jūs nemitīgi kavējat, sāciet celties nedaudz agrāk, mācaties taupīt spēkus un ātri paveikt ikdienišķus darbiņus. Saņematies, un atmetiet smēķēšanu, dzeršanu, spēlēšanu vai melošanu. Pārstājiet sekot saviem kaitīgajiem ieradumiem, sāciet cīņu ar tiem.

8.Parādi

Līdz pavasara iestāšanai pacenšaties atmaksāt visus savus parādus vai vismaz neiekulties jaunajos. Ja jums būs šāda izdevība, noteikti dzēsiet visus kredītus. Priekš kam? Lai atbrīvotos no uzmācīgām domām par savu finansiālo stāvokli un no negatīvisma, kas nemitīgi seko līdzi katrai nepabeigtai lietai.

Lasi vēl: 6 bīstamas rotaļlietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst dot bērniem

9.Nožēla

Pārstājiet šaustīt sevi dēļ garām palaistām iespējām vai pieļautajām kļūdām. Nav iespējams izmainīt pagātni, toties var izdarīt pareizus secinājumus, iegūt vērtīgu dzīves pieredzi un pievērsties tam, kas jums patiešām ir svarīgs.

10.Aizvainojums

Neviens nav ideāls, un jā, reizēm mūs aizvaino, taču tas nenozīmē, ka šo aizvainojumu vajag uzkrāt vai jāļauj tam traucēt jums baudīt dzīvi. Vienkārši piedodiet visiem saviem pāridarītājiem, palaidiet vaļā, ļaujiet sev atbrīvoties no dusmām, naida un negatīvisma.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru