10 lietas, no kurām jāatbrīvojas pirms pavasara atnākšanas: atjauninām savu enerģētiku

Pavasaris ir dinamiskas kustības un pārmaiņu laiks. Turklāt šīs pārmaiņas norisināsies ne vien apkārt, bet arī mūsu iekšienē – emocionālajā un enerģētiskajā līmenī, tas nozīmē, ka ir pienācis laiks uzmundrināties un sagatavot savu organismu pavasara pārvērtībām.

Aiz muguras paliek 3 auksti ziemas mēneši, dienas kļūst aizvien siltākas un saulainākas, un nav nekāds brīnums, ka šajā laikā ļoti gribas uzmundrināties un kļūt aktīvākam, taču tas nemaz nav tik viegli izdarāms. To var kavēt dažnedažādi šķēršļi: spēku izsīkums pēc garas un nogurdinošās ziemas, apkārtējs pelēcīgums, avitaminoze, sezonālā depresija vai pat noteiktu mērķu neesamība.

Pāreja no viena gadalaika uz otru vienmēr notiek ar dažādām problēmām enerģētiskajā vai emocionālajā līmenī. Speciālisti ir apkopojuši 10 lietas, atteikšanās no kurām palīdzēs jums pamosties no ziemas guļas, atjaunot savu enerģētiku, īstenot savus sapņus vai gūt iedvesmu jaunajiem sasniegumiem.

No kā būtu jāpaspēj atbrīvoties pirms pavasara atnākšanas

Bioenerģētiķi un parapsihologi ir sastādījušisarakstu ar 10 lietām, kuras varētu traucēt pareizi sagaidīt pavasara iestāšanos. No tām būtu vēlams atbrīvoties pirmajām kārtām, turklāt jādara tas ir jau tagad – februārī.

1.Toksiskās attiecības

Līdz pavasarim ir svarīgi pabeigt jebkādas attiecības ar cilvēkiem, kas rada negatīvu ietekmi. Skaudēji, nīdēji, bijušie partneri vai vienkārši negatīvi noskaņoti cilvēki nekad nespēs padarīt jūs laimīgus nedz tagad, nedz jebkad nākotnē. Pasakot stingru “Nē” destruktīvajām attiecībām, jūs varēsiet atvadīties no pagātnes, līdz ar to atbrīvojot vietu nākotnei. Pastāv dažādas metodes, kā atbrīvoties no uzkrātā negatīvisma, kas palīdzēs jums atbrīvoties arī no nevēlamiem un toksiskiem sakariem.

2.Neizpildīti solījumi

Atceraties par to, ko esat sev apsolījuši jaungada naktī, bet tā arī neesat to piepildījuši. Šķiet, ka Jaunais gads ir tikko sācies, bet aiz muguras jau ir palikuši veseli 2 mēneši. Ir pienācis laiks pārlasīt savu solījumu sarakstu un ķerties klāt to īstenošanai. Ja ticam statistikai, tad tikai 10% cilvēku sasniedz mērķus, ko nosprauduši gada sākumā.

Un problēma nav mērķtiecībā vai pašdisciplīnā, vienkārši šie cilvēkiskaidri zina, ko grib no šīs dzīves un kā to sasniegt. Gadījumā, ja jūsu jaungada mērķi un apņemšanās jums vairs nepatīk un nešķiet saistoši, nekas netraucē jums izvirzīt jaunus un ķerties to realizēšanai jau tagad. Atceraties, ka dzīve ir nemitīga kustība.

3.Vecas mantas

Pacentieties pāršķirot savu garderobi un atbrīvojaties no drēbēm, kuras ne reizi nebijāt vilkuši kopš pagājušā gada. Tās var ziedot trūcīgajiem. Izvēloties jaunajam gadalaikam piemērotu apģērbu, izrevidējiet skapi un aizvāciet no tā visu lieko – kažokus un dūnu jakas aiznesiet uz ķīmisko tīrītavu, bet pēc tam iesaiņojiet vakuuma maisos. Kad atbrīvosiet skapi no visām liekajām un nederīgajām mantām, varēsiet droši doties iepirkties, lai atjaunotu savu garderobi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru